zydek Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Witam ! Mam na zbyciu kilka gier które zostały mi w spadku po bracie! Ja osobiście nie gram i z chęcią bym się ich pozbył w całości w pakiecie wszystkie na raz ! Ile można za nie dostać ?! Nie są to nowości - ale gry są naprawdę w dobrym stanie ! Beowulf Riven Medal of Honor (Airborne) Tzar (ciężar korony) Saga Icewind Dale Ghost Recon Advoncen Warfighet 1,2 Lionheart Titan Quest Hitman Trylogia Overlord Comandos Strike Force Dark Messiah Drakensang Tade Empire (edycja specjalna) Loki Necromania Black Buccaneer The Hell in Vietnam Beyond Divinity Tactical ops Comflictt Denid Ops Wolfschanze 2 007 Quantum of solace Specnaz Prey Frontlines Fuel of War Code of Honor Mortyr 2093-1944 Dungeon Siege Neverwinter Nights (diamentowa edycja) Just Cause Snajper (sztuka zwyciężania) Morrowind 3 Shellshock 2 (ścieżki krwi) Wilczy szaniec Tweo Words Bards Tale (opowieściBorda) Gears of War Crysis Diablo 2 (platynowa kolekcja) Fear 2 Legend Mount Blade Sacred (podziemia złota edycja) Stranglehold Rainbous Six Vega Gothic 1,2,3 District Wars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skomi7 Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Zależy czy wszystkie są to wersje pudełkowe,czy np.połówka z czasopism Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrixDoomsday Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Jeśli chcesz wszystko sprzedać w jednej paczce to nie oczekuj ze: -szybko to sprzedasz -dużo za to dostaniesz Pojedynczo moim zdaniem bardziej się opłaca i szybciej znajdziesz chętnych. Podaj co z jakiej edycji jest: premiera, reedycja (jaka), czasopismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zydek Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 Tak Koledzy wiem ze mogę się z tym bujać i to długo ! I pewnie pojedynczo by było korzystniej ale nie mam konta żeby wystawiać je pojedyńczo np. na allegro ! Co do gier to wszystkie są pudełkowe - sklepowe ! Nie chce jakiś ogromnych kroci za nie ! I tak tylko miejsce zajmują ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrixDoomsday Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Wiesz. Ja ci polecam sprzedawać to tutaj. Skoro Allegro odpada to przynajmniej tutaj masz sporą szansę. Całości nikt raczej kupić nie będzie chciał ale pojedyncze tytuły za dobrą cenę na pewno się szybko rozejdą. Mógłbyś dać zdjęcie Tzar (pudełko, płyta i tak żeby było widać też stronę odczytu)? Bo zastanawiam się nad tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.