Hrissgel Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Sharn gra-Muzgob, bo to o nią chodzi. Otóż jest ona potrzebna do zrobienia drugiego zadania w wątku głównym Morrowind. Problem w tym, że gdy otrzymałem od Caiusa Cosadesa misję o tm że mam wyświadczyć jej przysługę w zamian za informacje gdy wchodzę w rozmowę z nią nie ma odpowiedniej opcji dialogowej by rozpocząć owe zadanie. Czytałem o błędach z tą postacią - głównie o lewitacji i wprowadziłem odpowiednią komendę by bug zniknął ale i tak to nic nie pomogło na zadanie. W internecie nic na ten temat nie idzie znaleźć. Jeśli chodzi o sptchowanie to na oficjalniej stronie gry pisze by nie patchować do najnowszej wersji jeśli ma się zainstalowanego Tribunala. Ja mam złotą edycję z magazynu Click!. Może nieoficjalny patch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrissgel Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Temat do zamknięcia lub usunięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cragir Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.