zooom77 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Witam !!! Mam następujący problem ... otóż przez prawie rok używałem Firefoxa ... nie było z nim żadnych problemów .. od czasu do czasu sie aktualizował i wszystko było ok ... wczoraj zaktualizował się ponownie do wersji 8.0 i juz nie mógł się połączyć z internetem... więc spróbowałem internet explorerem ... na IE wszystko w jak najlepszym porzadku ... działa ale net troche muli w porównaniu do Firefoxa...Chrome i opera równiez nie moga sie polaczyc ...antywirusa nie mam a w zaporze wszystkim przegladarkom dalem dostep do netu ... Co jest nie tak ?? .... Mam zainstalowane Nortona i sprawdziłem czy nie mam jakiegoś wirusa ...ale nie mam ... normalnie mam go wyłaczonego... Poszukałem troche w googlach i wyczytałem ze można spróbować nowe konto użytkownika stworzyc a stare usunąć i przeinstalować firefoxa ...ale to również nie działa ... Czy naprawde pozostaje mi tylko format??.... Nikt nie ma żadnego pomysłu ?? ... aż nieprawdopodobne.. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helmud7543 Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 1. Sprawdź czy partycja systemowa nie zawiera błędów (checkdisk czyli w linii komend wpisujesz chkdsk /v /x /f X: gdzie X: to partycja systemowa). 2. Przywróć system do wcześniejszego stanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zooom77 Posted October 7, 2011 Author Report Share Posted October 7, 2011 zrobiłem tak jak napisałeś wszystko działa ...dzieki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
helmud7543 Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 To znaczy co zrobiłeś i jak to był chkdsk to jaki wynik (znalezione i poprawione błędy systemu plików/uszkodzone klastry)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.