ReMake Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 W miejsce "szukaj" wielokrotnie wpisywałem "Gears of War" nie osiągając żadnego rezultatu, tak więc zakładam temat. Instaluję sobie grę "Gears of War". W końcu. Naciskam parę razy "dalej" uprzednio wybierając odpowiednie opcje i wybrałem folder. Wszystko fajnie i super... Ale! Zielony pasek oznaczający postęp instalacji zapełnia się nienormalnie szybko. W około minutę cały pasek się zapełnił. Niby okej ale potem cały czas pokazuje się nad paskiem napis, że instalowanie czegośtam do gry, i że może to chwilę potrwać. I tak zostaje przez uohohohohoho długi czas. I nic. I tak zostaje i jajco się dzieje. Nawet o klucz aktywacyjny nie pyta. W czym więc problem? Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów. Treść problemu piszemy w tytule - Kawalorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Może spróbuj skopiować zawartość płyty na komputer i instalować z tego. A co do szukania to wyszukiwarka nie akceptuje słów krótszych niż 3 litery, więc może dlatego nie mogłeś nic znaleźć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMake Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 Problem się rozwiązał a wpisywałem "gears of war" a nie "GoW" więc coż... Ale pojawił "siem" problem nowy. Chciałem sobie w sieci pograć i klikam w potyczkę i mi okienko wyskakuje, że muszę się do Games for Windows Live zalogować. No to klikw "Home" połącz z usługą, prosi mnie o klucz produktu, podaje, wszystko okej ale nagle GFWL zachciało się mu aktualizacji. No to aktualizuję. Raz, drugi, trzeci... W końu przeczytałem w necie, że warto sobie to zainstalować osobno. Okej! Z windowsowej strony ściągnąłem sobie setupa i zainstalowałem. Ten mnie prosi, żebym zaktualizował system. OK! Potem mnie prosi, żebym jakiegos asystenta zaisntalował ok. Zainstalowałem ale on go nie wykrywa. Stwierdziłem, że mam to w głębokim powarzaniu i chciałem wrócić do rozgrywki. ale Gearsy mi nie włączają w ogóle Liva i nie mam jak pograć (tak by mi zapisywało stan gry). Ktoś chętny do pomocy? EDIT Teraz zauważyłem, że instalacja asystenta została przerwana z powdou nieznanego błędu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReMake Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 Przypominam, że temat nadal jest aktualny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.