Jump to content

Gears of War - problem z instalacją

Recommended Posts

W miejsce "szukaj" wielokrotnie wpisywałem "Gears of War" nie osiągając żadnego rezultatu, tak więc zakładam temat.

Instaluję sobie grę "Gears of War". W końcu. Naciskam parę razy "dalej" uprzednio wybierając odpowiednie opcje i wybrałem folder. Wszystko fajnie i super... Ale!

Zielony pasek oznaczający postęp instalacji zapełnia się nienormalnie szybko. W około minutę cały pasek się zapełnił. Niby okej ale potem cały czas pokazuje się nad paskiem napis, że instalowanie czegośtam do gry, i że może to chwilę potrwać. I tak zostaje przez uohohohohoho długi czas. I nic. I tak zostaje i jajco się dzieje. Nawet o klucz aktywacyjny nie pyta. W czym więc problem?

Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów. Treść problemu piszemy w tytule - Kawalorn

Problem się rozwiązał a wpisywałem "gears of war" a nie "GoW" więc coż...

Ale pojawił "siem" problem nowy. Chciałem sobie w sieci pograć i klikam w potyczkę i mi okienko wyskakuje, że muszę się do Games for Windows Live zalogować. No to klikw "Home" połącz z usługą, prosi mnie o klucz produktu, podaje, wszystko okej ale nagle GFWL zachciało się mu aktualizacji. No to aktualizuję. Raz, drugi, trzeci... W końu przeczytałem w necie, że warto sobie to zainstalować osobno. Okej! Z windowsowej strony ściągnąłem sobie setupa i zainstalowałem. Ten mnie prosi, żebym zaktualizował system. OK! Potem mnie prosi, żebym jakiegos asystenta zaisntalował ok. Zainstalowałem ale on go nie wykrywa. Stwierdziłem, że mam to w głębokim powarzaniu i chciałem wrócić do rozgrywki. ale Gearsy mi nie włączają w ogóle Liva i nie mam jak pograć (tak by mi zapisywało stan gry). Ktoś chętny do pomocy? :D

EDIT

Teraz zauważyłem, że instalacja asystenta została przerwana z powdou nieznanego błędu...

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...