Jump to content

Rozwiązany: telefon czy tablet?

preszka

Recommended Posts

Witam forumowiczów jeszcze raz tym razem mam do was pytanko! Mianowicie chciałbym kupić tablet a pojawiła się oferta w t-mobile galaxy tab 10.1 jest za 1zł w abonamencie 99zł na 3 lata, interesuje mnie też dell streak 7" z nvida tegra 2 ale rozdziałka jest kiepska . Proszę również o inne propozycje tabletów. Z telefonów być może samsung galaxy s2 lub iphone 4. tablet lub telefon ma być na raty lub w ofercie abonamentowej. Z góry dziękuje !!!

Trochę to dziwne, porównywać tablety z telefonami, te urządzenia znacznie się różnią. Z mojej (subiektywnej) strony odradzam brać tablet, jest za duży żeby go ze sobą nosić, a za mały żeby wygodnie z niego korzystać w domu, kiedy obok mamy pełnoprawny komputer/laptopa. Moim zdanie tablety to takie nie nadające się zbytnio do niczego półśrodki. Proponuję Tobie wziąć jakiś fajny telefon (ze wskazaniem na SGSII).

A jednak rozsądek przyszedł mi do głowy ot tak . Postanowiłem kupić ps3 i monitor z full hd oraz parę akcesoriów . Kupiłem również SE xperia play i czekam na premierę batllefield 3.

Temat do zamknięcia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...