damen1 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Witam wszystkich. Dzisiaj miałem zamiar zagrać sobie po raz kolejny z kumplem w Resident Evil 5, lecz nie chciało się uruchomić (errorcode). No więc skopiowałem save'a na pulpit i odinstalowałem RE5. Po zakończeniu odinstalowywania, właczyłem instalację gry, wszystko zrobiłem co mi narzucono no i zaczyna się - pasek przeskakuje (Nie instalując gry) na około 50% i pisze: Instalacja Games For Live. Po niby zainstalowaniu GFL (było już zainstalowane) wyskakuje błąd: --------------------------- Błąd transferu składnika --------------------------- Składnik: DefaultFeature Grupa pliku: DefaultComponent Plik: C:\Program Files (x86)\CAPCOM\Resident Evil 5\Launcher.exe Błąd: Nie można odnaleźć określonego pliku. --------------------------- OK --------------------------- Gra jest oryginalna, z CDA. Próbowałem instalować z dysku twardego, czyściłem wszystkie pliki które zostały po RE5 oprócz save'ów. Wcześniej gra instalowała się bez problemów, grałem też bez problemów. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyntheticAvenger Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Może płytka jest uszkodzona :| Jeśli masz możliwość, to sprawdź płytkę w innym napędzie. A, i jaki masz system? Link to comment Share on other sites More sharing options...
damen1 Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 Po długich staraniach naprawiłem to - wyczyściłem rejestr i wyłączyłem antywirusa Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.