Felo0000 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Witam was wszystkich zacnych człeków CDA czytających. Skoro je czytacie to pewnie wiecie że w najnowszym nr. to jest 196 jako pełna wersja wystąpiła świetna gra Silent Hunter 4 + U-boat missions. Wszystko cacy. Instaluje, odpalam, mija reklamówka Ubi, intro i co? i nic. Dosłownie. czekam minute, dwie, nadal nic. Po chwili czekania włącza się dobrze mi znana muzyczka z menu głównego. Problem w tym że ekran nadal pozostaje czasrny jak wypalony piksel w LCD-kach... Ktoś wie o co chodzi? Podejrzewam że to wina systemu bo na poczciwym XP takie jaja sie nie działy a kupiłem 7 x64 no i czopa... Próbowałem ustawiać tryb zgodności z poprzednimi wersjami systemu, uruchamiać jako administratow, aktualizowałem stery do grafy, w akcie desperacji zmieniłem nawet chwilowo monitor na mój stary wysłużony CRT ale ciemność jak była tak jest nadal... Jeśli ktoś może pomóc to bardzo proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
busz68 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Witam was wszystkich zacnych człeków CDA czytających. Skoro je czytacie to pewnie wiecie że w najnowszym nr. to jest 196 jako pełna wersja wystąpiła świetna gra Silent Hunter 4 + U-boat missions. Wszystko cacy. Instaluje, odpalam, mija reklamówka Ubi, intro i co? i nic. Dosłownie. czekam minute, dwie, nadal nic. Po chwili czekania włącza się dobrze mi znana muzyczka z menu głównego. Problem w tym że ekran nadal pozostaje czasrny jak wypalony piksel w LCD-kach... Ktoś wie o co chodzi? Podejrzewam że to wina systemu bo na poczciwym XP takie jaja sie nie działy a kupiłem 7 x64 no i czopa... Próbowałem ustawiać tryb zgodności z poprzednimi wersjami systemu, uruchamiać jako administratow, aktualizowałem stery do grafy, w akcie desperacji zmieniłem nawet chwilowo monitor na mój stary wysłużony CRT ale ciemność jak była tak jest nadal... Jeśli ktoś może pomóc to bardzo proszę Widzę, że masz ten sam problem co ja, ale odpowiedzi, jak nie było tak nie ma. Mój system: Windows Vista Business Service Pack 2 Intel Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.5 GHz 2.5 GHz Pamięć (RAM): 4 GB 32-bitowy system operacyjny. Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GT 220. Jest jakiś pach, który umożliwi mi granie na tej grze, przy mojej konfiguracji systemowej, czy takiego pacha nie ma? Proszę o odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilm758 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Może wyłącz Antialising"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barts96 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 a ja mam jeszcze inny problem dtyczący multi otóż nie moge dołączyć do stworzonego przez kolegę serwera(i vice versa) opóźnienie wynosi 999... o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOKSION Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Mam to samo intro, ładowanie i czarny ekran próbowałem na 7 i XP nic nie daje. pomocy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil19920404 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 NOKSION spróbuj wyłączyć dodatkowe efekty, reinstalka na inną partycję a jak masz procek wielordzeniowy to zrób żeby gra chodziła na jednym rdzeniu (ta gra może nie ogarniać tego) na XP pro mi chodzi na minimalnych niekiedy przytnie na przyśpieszeniu w okolica 3-4 tys AMD XP 1,7 GF 7600 gs ram DDR (1) 1,25 Gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astropl Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Cześć. W sprawie czarnego ekranu po intrze .... miałem to samo ... znalazłem gdzieś na jakimś angielsko języcznym forum rozwiązanie .... w ustawieniach karty graficznej trzeba wyłączyć filtrowanie anizotropowe i filtrowanie tekstur. U mnie pomogło. pzdr. Astro --------------------------------------- Win7 NVIDIA GeForce GTX 275 Intel core 2 DUO E8400 @3.00 GHz 4.00 GB Ramu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ufnal Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Czołem, mi ciemny ekran wyświetla się dopiero po ekranie ładowania. Wyłączenie AA i filtrowania nic nie dało. Jakieś inne sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.