Jump to content

Silent Hunter 4 - Ciemność na horyzoncie.

Felo0000

Recommended Posts

Witam was wszystkich zacnych człeków CDA czytających. Skoro je czytacie to pewnie wiecie że w najnowszym nr. to jest 196 jako pełna wersja wystąpiła świetna gra Silent Hunter 4 + U-boat missions. Wszystko cacy. Instaluje, odpalam, mija reklamówka Ubi, intro i co? i nic. Dosłownie. czekam minute, dwie, nadal nic. Po chwili czekania włącza się dobrze mi znana muzyczka z menu głównego. Problem w tym że ekran nadal pozostaje czasrny jak wypalony piksel w LCD-kach... Ktoś wie o co chodzi? Podejrzewam że to wina systemu bo na poczciwym XP takie jaja sie nie działy a kupiłem 7 x64 no i czopa... Próbowałem ustawiać tryb zgodności z poprzednimi wersjami systemu, uruchamiać jako administratow, aktualizowałem stery do grafy, w akcie desperacji zmieniłem nawet chwilowo monitor na mój stary wysłużony CRT ale ciemność jak była tak jest nadal... Jeśli ktoś może pomóc to bardzo proszę :)

Witam was wszystkich zacnych człeków CDA czytających. Skoro je czytacie to pewnie wiecie że w najnowszym nr. to jest 196 jako pełna wersja wystąpiła świetna gra Silent Hunter 4 + U-boat missions. Wszystko cacy. Instaluje, odpalam, mija reklamówka Ubi, intro i co? i nic. Dosłownie. czekam minute, dwie, nadal nic. Po chwili czekania włącza się dobrze mi znana muzyczka z menu głównego. Problem w tym że ekran nadal pozostaje czasrny jak wypalony piksel w LCD-kach... Ktoś wie o co chodzi? Podejrzewam że to wina systemu bo na poczciwym XP takie jaja sie nie działy a kupiłem 7 x64 no i czopa... Próbowałem ustawiać tryb zgodności z poprzednimi wersjami systemu, uruchamiać jako administratow, aktualizowałem stery do grafy, w akcie desperacji zmieniłem nawet chwilowo monitor na mój stary wysłużony CRT ale ciemność jak była tak jest nadal... Jeśli ktoś może pomóc to bardzo proszę :)

Widzę, że masz ten sam problem co ja, ale odpowiedzi, jak nie było tak nie ma. :)

Mój system:

Windows Vista Business

Service Pack 2

Intel Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.5 GHz 2.5 GHz

Pamięć (RAM): 4 GB

32-bitowy system operacyjny.

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GT 220.

Jest jakiś pach, który umożliwi mi granie na tej grze, przy mojej konfiguracji systemowej, czy takiego pacha nie ma?

Proszę o odpowiedź. :)

NOKSION

spróbuj wyłączyć dodatkowe efekty, reinstalka na inną partycję

a jak masz procek wielordzeniowy to zrób żeby gra chodziła na jednym rdzeniu (ta gra może nie ogarniać tego)

na XP pro mi chodzi na minimalnych niekiedy przytnie na przyśpieszeniu w okolica 3-4 tys

AMD XP 1,7

GF 7600 gs

ram DDR (1) 1,25 Gb

Cześć.

W sprawie czarnego ekranu po intrze .... miałem to samo ... znalazłem gdzieś na jakimś angielsko języcznym forum rozwiązanie .... w ustawieniach karty graficznej trzeba wyłączyć filtrowanie anizotropowe i filtrowanie tekstur. U mnie pomogło.

pzdr.

Astro

---------------------------------------

Win7

NVIDIA GeForce GTX 275

Intel core 2 DUO E8400 @3.00 GHz

4.00 GB Ramu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...