Juubi10 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Witam , Mam problem z dyskiem Western Digital 2tb Na początku wyświetlał mi się komunikat Dysk Wymaga Sformatowania , stało się tak , jak zaznaczyłem kilka folderów , że mają być ukryte , teraz jak podłączam dysk i chce na niego wejść , to się przycina , również tak się dzieje , gdy próbuje przeskanować , na tym dysku mam ważne informacje , będę bardzo wdzięczny o pomoc , Problem jest tak poważny , że nawet nie dam rady kliknąć prawego przycisku , by wejść w właściwośći itd. - Nigdy nie miałem takiego problemu , jeszcze raz proszę o pomoc ! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
emqi Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 nie ty jeden masz takie problemy ma je ktoś tu i tu co prawda rozwiązania [ jeszcze ] nie podali , ale jak się zaczeka i pomyszkuje w googlu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juubi10 Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Właśnie widzę . Mam w planach zareklamować , ale mam to głęboko gdzieś , niektóre z danych znajdują się na dysku są już nie osiągalne . Bardzo proszę o pomoc , tutaj screen z informacjami z programu Hd Tune : http://imageshack.us/photo/my-images/190/beztytuu12xh.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
helmud7543 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Daj jeszcze screen z CrystalDiskInfo bo HDTune nie widzi SMART dysków zewnętrznych (pusta zakładka Health w Twoim screenie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.