kombajno678 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Kolega zaoferował mi że wymieni się na PSP a da mi ZTE blade i tu moje pytanie czy sie opłaca? czy ten telefon jes dobry? teraz mam xperie x8 i w miare mi sie podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDotcom13 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Rozumiem, że ZTE Blade, będziesz wykorzystywać do grania ? Bo wg mnie to dobry fonek, szczególnie za tą cenę z tyloma funkcjami. A i popytaj kolegi, jaką ma wersje Androna i czy ekran jest wykonany w technologi Amoled Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKRZYP3X Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Ofc się nie opłaca. PSP jest więcej warte.X8 jest lepszym telefonem niż zte blade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka8 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 X8 jest lepszym telefonem niż zte blade. Po czym to wnioskujesz? Po większej rozdzielczości, większym ekranie, większej ilości ramu oraz sporym wyborze modyfikacji dla Blade'a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKRZYP3X Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Primo. Nie wymaga wgrania setek poprawek. Wystarczy nowa wersja andka, trochę usprawnień i telefon działa bez problemu. Secundo zte blade za psp się nie opłaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0nrad Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 @SKRZYP3X>> Primo. ZTE Blade nie wymaga wgrania setek poprawek. Wystarczy nowa wersja andka, trochę usprawnień i telefon działa bez problemu. ;] Wgrywasz CM7.1 Nightly 210, i już. Jedyne, co trzeba 'tweaknąć', to kalibracja sensora zbliżeniowego - 5 sekund, narzędzie już jest na telefonie. A CyanogenMod, zapewniam cię, jest w obecnej chwili lepszy od jakiegokolwiek seryjnego oprogramowania (o ile nie jest się wyznawcą nakładek typu Timescape, Sense UI czy TouchWiz) Proszę cię, nie hejtuj telefonu, który jest zdecydowanie jedną z najlepszych propozycji w low-endzie. Ale, masz rację - Blade za X8 to kiepski deal, jeśli masz już X8 jako telefon. Ale już wymiana ZTE za SE? Jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.