insuline Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Chodzi mi tu o zareklamowanie strony, a dokładniej bloga, będzie tam sporo recenzji aplikacji i gier oraz newsy o iOS (gry i aplikacje tez na ta platformę) Kto zna jakieś sposoby na zareklamowanie strony, prosze pisac:) Z gory dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
RudYexE Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 dogadać się z jakimś popularnym portalem, zrobić baner i niech wrzucą to na swój portal. Ja tak robiłem ze stroną klanową, dawno dawno temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insuline Posted July 1, 2011 Author Report Share Posted July 1, 2011 To może być trudne ze względu na to ze jest tego jeszcze tam mało. Może w przyszłości spróbuje. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Zacznij od nauki pozycjonowania (lub ewentualnie zapłać komuś by wypozycjonował ci stronę). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akozan Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Tak jak napisał kolega z góry: pozycjonuj. Rozsyłaj wiadomości o twoim blogu po wszystkich znajomych, a oni dalej. Dziel się linkiem do bloga na forach, opisach postaci w grach, portalach społecznościowych i gdzie popadnie. Tylko nie łam żadnych regulaminów na forach . Teraz też mogłeś podać link: może ktoś by się zainteresował. Link to comment Share on other sites More sharing options...