VaderPL Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Mam dziś wolne! Przynajmniej tak zrozumiałem słowa dentysty trzymającego w swoich szponach moją górną ósemkę. A może mówił to w kontekście jedzenia? Nieważne, wiem lepiej!@KevaksusDzięki! A pomoc Twilight z pewnością by się przydała. Skoro umie w pamięci obliczyć dowolny pierwiastek...,,A secret level in the video game Diablo III included enemies named "Rainbow Western", "Midnight Sparkle" and "Nightmarity", No to rzeczywiście nie brzmi jak przypadek. Pony is everywhere!Jakie obecnie oglądacie seriale/animacje w klimacie podobnym do MLP i nie tylko?Szczerze? Nic. Rzadko oglądam telewizję, ostatnio nawet z wiadomościami jest u mnie krucho. A w klimatach podobnych do MLP to już w ogóle. Ale nie mówię nie, jeśli coś mnie zainteresuje to chętnie.@ApostołGłos oddany na jedynego kuca którym jest oczywiście Octavia, choć zastanawiałem się też nad Derpy.Co do rysunków to sam chciałbym osiągnąć taki poziom, choć wiem, że to raczej niemożliwe. I mówię tu zarówno o stylu skyline'a jak i twoich umiejętnościach. Naprawdę świetna robota!Niestety dziś mam dla was tylko jeden utwór: Edit:Prawie zapomniałem, pochwalę się też moją pracą. Nie jest to coś nadzwyczajnego, więc nie oczekujcie cudów:Happy TwilightDla przypomnienia: szkic i oryginałEdit2: Jeszcze jedno CM w pracy nie jest mój. Został jedynie zedytowany by pasował do reszty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argaris Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 ,,A secret level in the video game Diablo III included enemies named "Rainbow Western", "Midnight Sparkle" and "Nightmarity"A ja myślałem, że to Polacy byli tacy kreatywni przy tworzeniu Pastorału Nathanka, Mięsnego Jeża i takich tam. Jeżeli czytając te 3 "Nowe wersje kuców" nic nie pojawiło się w Twoim umyśle, ani nawet nie próbowałeś sobie ich wyobrazić, wszystko jest z Tobą w porządku, jeśli było tak, jak mówiłem, witaj w klubie, nienormalny kolego.Nie dałem wczoraj artów, więc macie:Princess Luna Fluttershy with Shining ButterflyJust Fluttershy being... FluttershyDashieMoar LunaJapan Pony Stuff FTW! (Dat Celestia)New Trixie's TrickKomiks na koniecWiem, mało artów, ale wystarczająco dużo czasu spędziłem na dzisiejszym powiększaniu galerii i jak zwykle "I've done nothing productive all day!"EDIT: Nagroda w postaci plusa dla brony'ego, który wymieni 2 arty z postu na dole, które wystąpiły w przeciągu 2 stron (ta i poprzednia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronMan123 Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 @double up Dzięki za Yesterday z Rarity Ostatnio strasznie się przyklejam do rocka.@ankieta Musiałem lojalnie zaznaczyć Vinyl, Tavi i Derpy Ach, te problemy decyzyjne...Z bonusem w postaci Trashiei demonai NKVdashi Drżypłoszkii Lyryi bezimiennej gangstyI PMV z piosenką, której nie potrafię wyrzucić z mózgu Youtube Video -> Oryginalne wideo @up Sorry, nie skojarzyłem Usprawiedliwię się że z artami deviantowymi zostałem z tyłu i nadrabiając na nie natrafiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beneblade Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 @Argaris"Trashie" i "Drżypłoszki"?A ode mnie 2 utwory, ktorych na 2 ostatnich stronach, mam nadzieję, nie było. i Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuunin Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Jakiś czas temu wstawiłem trochę pmv z muzyką voltaire'a. Pamiętacie? (wiem, że nie, ale napiszcie, że tak, żebym myślał, że komuś jeszcze się spodobało.... trochę dużo "że" wyszło mi w tym nawiasie)Oto co znalazłem w necie - stare zdjęcie w tle na jego fanpage'u. Sprawdziłem i rzeczywiście w folderze "zdjęcia w tle" ostał się ten obrazek.http://4.bp.blogspot...00/Untitled.jpgSzacun - taka muza i jeszcze nie ma oporów przed MLP ( o ile napis "Official fan page, run by Voltaire" jest prawdziwy i naprawdę on to wstawił).@ Ankieta na backgrounda - miałem zaznaczyć tylko Lyrę, ale nie mogłem się powstrzymać i dałem też głos Octavii.I mogliby podać już oficjalną datę premiery. Już wiem kiedy będzie nowy sezon How I Met Your Mother, Big Bang Theory, Simpsonów, Californication, Dextera i Gry o Tron. Czemu tylko FiM nie ma daty premiery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argaris Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 z artami deviantowymi zostałem z tyłu i nadrabiając na nie natrafiłemHaha, nic się nie stało, Beneblade po prostu dostał darmowego plusa, a ja miałem jedną z niewielu okazji do wstawienia trollface. I jeszcze jak art PonyKillerX-a zrozumiem, w końcu gość ma tendencję do zawierania śmiertelnej dawki epickości w artach, tak naszego zgrania z Fluttershy, której autora już zapomniałem, nie rozumiem. xDNo i jest to pewnego rodzaju przestroga. Wstawisz coś, co zostało niedawno wstawione przez kogoś innego - Ktoś urządzi konkurs. Między innymi dlatego unikam wstawiania PMV i muzyki, których nie śledzę, ale to już uroki posiadania internetu z limitem... Gdyby nie to, zaspamowałbym co nieco temat utworami WoodenToaster'a. Czemu tylko FiM nie ma daty premiery?Because Buck Us! That's Why!Wyjaśnijcie mi, dlaczego ja tak świetny art z Nightmare Moon znalazłem dopiero przed chwilą?DiscordlightCelestia Takes NyxDlatego Fluttershy boi się własnego cieniaDeception of WuBzPinkamenaDla bezpieczeństwa artowego, powtarzam tą grafikę dla "Nowych", którzy przestali być już tacy nowi.Give your Love to... DerpyLunaBazinga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecho3 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Coś się tam powoli zaczyna dziać.Przynajmniej w porówaniu do ostatnich tygodni...Chyba swoją dyskusją o w temacie "Ponies-Are-Everywhere!" wywołaliśmy coś takiego na Farm Ville. Ja FB nie mam, nie wiem, zarobiony jestem. W każdym razie w tej przeglądarkowej gierce morzemy mieć "Sparky Stars Unicorn"Tja, umaszczeniem i nazwą może nam kogoś przypominać.Mamy to, na co masa Bronies jęczała od dawien dawna. W końcu pojawią się oficjalne maskotki części z Mane 6 - Pinkie Pie, Twilight Sparkle i Rainbow Dash. Na wiosną 2013 w rozmiarze 5 cali, a na jesieni 10 cali czyli odopowiednio ok. 13cm i 25cm. Na razie możemy "podziwiać" zdjęcia jednej z nich Hasbro uparcie twierdzi, że jest to Pinkie Pie. Ja im nie wierzę, dla mnie to jak nic ta ZUA PinkaminaW porównaniu z niektórymi maskotkami starannie wykonanymi przez fanów ta jest po prostu straszna. Jakoś jej tak łyso, no i oczy takie małe, no nie wiem. A, oczywiście mozna będzie kupić w Hameryce - w Wallmarcie.A co do sezonu 3 to ,,cierpliwi zostaną nagrodzeni'' więc rokoszujmy się czekaniemJaasna, a tu od pierwszego odcinka combo - dzieciak SA i PC w połączeniu z CMC Gdzie to całe Love & Tolerance?[media=] Niestety dziś mam dla was tylko jeden utwór: Ubiegłeś mnie To jedna z tych rzeczy, która z pozoru nie pasuje. Beatels i MLP? Jednak okazuje się, że Rarcia wpasowuje się w tekst.Komiksy! EDIT: No tego chyba nikt się nie spodziewał. Pozostaje pytanie - pomyłka projektanta czy spoiler do odcinka z kolejnego sezonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Orion Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Aktualizacje odnośnie wyzwania Benders vs Bronies:Faza 1: World Community Grid; dzień szesnasty:Avatars:http://i.imgur.com/p6jzu.pngBronies:http://i.imgur.com/JTG9e.pngPrawie siedemdziesiąt lat połączonego czasu obliczeniowego i 109 milionów punktów kontra 20 milionów punktów.Faza 2: Konkurs na arty; Każda drużyna ma zrobić jak najlepszy art zawierający avatara/pony razem z maskotką Reddita (Snoo)Przykładowe arty od Avatarów:Przykładowe arty od Bronies:Faza 3: Dotacje!Każdy chętny zapisuje się do swojej drużyny (Avatars lub Bronies) na stronie przekazującej dotacje pieniężne wybranej organizacji. Avatary dają na organizację Engineers Without Borders, a Bronies - Doctors Without Borders.Wykres pokazujący ilość zebranych do tego czasu pieniędzy (w dolarach amerykańskich):http://i.imgur.com/I3P26.pngStrona grupy Avatarów: https://reddit.crowd...undraising-pageStrona grupy Bronies: https://reddit.crowd...undraising-pageJak dotąd Bronies przekazali 17 000$, a Avatars - 5 000$.Uwaga. Pewien bardzo hojny fan przekazał aż CZTERY TYSIĄCE DOLARÓW ($4000!) na rzecz grupy Bronies! To nie wszystko. Widząc ogromną różnicę pomiędzy wynikami Bronies i Avatars, przekazał dodatkowo tysiąc dolarów dla grupy Avatars!Ponadto, każdy kto przekaże pieniądze dla grupy Bronies, ma szansę zgarnięcia jednej z tych oto nagród (sekcja "Prizes!"):http://www.reddit.co...etition_part_3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sttark Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Skoro już jesteśmy w tych tematach akcji charytatywnych to warto przekazać,że bronies bardzo pomogli również temu dziecku przekazując mu powyżej 6 tys dolców.Bardzo miła akcja warto dodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecho3 Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Na Hamerykańskim Amazonie pojawiły się pre-ordery na DVD z pierwszym sezonie. Także jeśli planujecie zakup np nowego Kindla to zawsze warto wrzucić do koszyka za te 25$.Nie wiem, czy kojarzycie tą serię "Rainbow Dash Present..." Ja gdzies kiedyś jeden odcinek widziałem, to taka krzyżówka FF, komiksu i animacji (czy też może po prostu FF zanimowany z niską ilością klatek i własnymi głosami oraz szczyptą inwencji twórcy). Mi się to nawet podoba, ten odcinek może dla niektórych zawierać trochę shippu w środku, łapcie: Kolejny odcinek animacji Dan VS MLP, mnie rozbawił. Teraz dwa utwory, które ostatnio za mną chodzą.http://www.youtube.com/watch?v=1tacq8WkN9w&feature=relmfuPodobno brzmi trochę jak RadioHead, ja ich muzyki nie znam, więc w temacien podobeiństwa się nie wypowiem. W każdym razie bardzo dobrze wpada w ucho i ma taki fajny klimacik. Niby nic a jednak... Te pianinko w tym temacie już chyba się pojawiło. Jeśli nie słyszałeś, koniecznie nadrób zaległości. W przeciwnym wypadku i tak klikniesz "Play", bo wiesz, że jest świetne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axee Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Czy ktoś z was pisze na forum tylko w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sttark Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Ja piszę głównie tu,ale jak mogę(i chcę)to udzielam się gdzie indziej.Większość tutejszych miała konta przed wydaniem serialu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] Orion Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Ja piszę głównie w Sprzęcie oraz Składamy Komputer, gdyż wiele moich zagranicznych znajomych pyta mnie o rady odnośnie komputerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argaris Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 @Piecho: (Wcześniejszy post) Tak tylko powiem, zupełnie bez powodu, gdyż stwierdzam oczywiste, drugi komiks to miszczostwo! Zastanawia mnie tylko w jaki sposób SA chciał popełnić samobójstwo w obecności alicorna, królowej podmieńców i zapewne całej masie zebranych istot obeznanych z telekinezą w co najmniej podstawowym stopniu. @Maskotki: "Niestety" ja się nie nadaję do tego projektu, ale jeśli ktoś ma młodsze rodzeństwo (ew. sytuację taką jak Klekot, czyli siostra kolegi/whatever), można je wprowadzić w temat Pinkameny, a potem straszyć maskotką "Pinkie".A tak bardziej na serio: ZUo wcielone brr... Jestem jakimś kucykowym maskotko-figurkofobemCzy ktoś z was pisze na forum tylko w tym temacie?Tysiąca postów na samym MLP ciężko jest wbić, ale przestałem pisać poza tym tematem. O wszystkich tematach, w których według moich zainteresowań powinienem być obecny mam negatywne zdanie. Może będę obecny w temacie o Call of Duty (PC) po tym, jak dorwę w swoje łapy Black Ops II, ale niczego nie obiecuję.This is Artness!The Great and Powerful... <Derp> Soviet Ponies Strike Again!Battle of DagorladNo Horns, No Wings...Dancing TwiDashSpitfire onda Bomb!Equestrian InquisitionNerdy DashAJGerman DashDaring DooLol daje komiksy... Being AwesomeSuper Powers!Don't piss off Tavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecho3 Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Czy ktoś z was pisze na forum tylko w tym temacie?To jest forum poza Jedynym Tematem?Nie no, coś tam pisze jak mam problemy ze sprzętem czy programami. Czasem napiszę posta dot. jakiegoś serialu i tyle. W tematach typowo growych się nie udzielam, bo jakoś nie czuję w ogóle potrzeby. Może za mało gram czy cuś.Argaris, "klątwa" drugiego komiksu od Twojego postu może być uważana za kolejne z praw Murphyego. Spider-Pony niszczy czasoprzestrzeń!Tja, po raz kolejny wychodzę na Pony-No-life w tym zacnym temacie. Co na to poradzę, że wlaśnie teraz, gdy Polski fandom praktycznie śpi, Wy pewnie co rano wchodzicie na stronę HUB`a żeby w końcu dowiedzieć się kiedy wyjdzie trzecia seria, dla mnie dzieje się na prawdę sporo ciekawych rzeczy? No to po kolei...PonyVisation uczestniczył w produkcji kolejnej płyty. Klimat jaki tam panuje pewnie znacie - pianinko, trochę muzyki symfonicznej i ciekawe akustyczne aranżację. To już trzecia płyta, którą możemy pobrać za darmo nawet w formacie bezstratnym.http://ponyvisation.bandcamp.com/Jest zapowiedziany oficjalny komiks z MLP. Piszę to tylko dlatego, bo na okładce nie widzimy paskudnych wektorów znanych z kioskowych gazetek, ale całkiem ładna kreska. Amerykanie dostaną go za całe 4$ 14.11.2012. Gdyby był jakimś cudem dostępny w Polsce za normalne pieniądze to też bym się skusił, bo jednak drukowany komiks to jest to. Szczególnie, że samo Hasbro go nie będzie produkować. Ja się jaram i czekam, tutaj więcej informacji:http://www.previewsworld.com/Home/1/1/71/941?articleID=124577 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klekotsan Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 EDIT: No tego chyba nikt się nie spodziewał. Pozostaje pytanie - pomyłka projektanta czy spoiler do odcinka z kolejnego sezonu?IMO błąd - Scoot i Cheerliee były siostrami ale w poprzedniej generacji A co do czekania - nie wchodze na stronę HUB'a, Equestria Daily przeglądam raz na parę dni i jakoś żyje. Kiedy wyjdzie to wyjdzie, ja za dużo animców ma do nadrobienia xP@ArgarisSpider-pony jako godna aluzja do Simpsonów (IMO jednego z najlepszych pełnometrażowych filmów animowanych) ląduje na dysku(ew. sytuację taką jak Klekot, czyli siostra kolegi/whatever),Siostrzenica dziewczyny kumpla! Nie wprowadzaj w błąd @Inne tematyGłównie blogi, poza tym Dyskusje o grach w wariancie PC i konsole (ale nikt nie podbija moich ulubionych tematów ;_; ) i Manga&Anime (czasami, aczkolwiek polecam sprawdzić, jaki tytuł polecałem tam ostatnio ) i pozostałe topiki o kreskówkach. Jakoś te tysiąc postów zdobyłem, ale głównie spamując w topiku o DMC i właśnie w kucykach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuunin Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Czy ktoś z was pisze na forum tylko w tym temacie?Trochę w temacie o Gothiku. Z gier to w sumie wszystko. Piszę jeszcze w tematach o Naruto i Bleachu (tutaj akurat ostatnio nikt nie pisze, ale w końcu temat się rozrusza i na pewno dołączę). To wszystko nie licząc oczywiście MLP.Piecho/Puszcza - masz ode mnie plusa za dobrą wiadomość. Porządny komiks z MLP? NICE! Oby tylko w Polsce nie dali zbyt dużej ceny i żeby nie podzielili go na 2 części. Wiem, że lubią to robić (patrz Eragon lub Pieśni Lodu i Ognia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Ostry spam w Devil May Cry (seria), Pomocnej Dłoni na PC, czasem FoS, kilka postów w Zjazdach II, sporo tutaj... PONY GANGMAN STYLE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori Posted September 10, 2012 Report Share Posted September 10, 2012 Ja piszę właściwie tu i trochę jeszcze w "Internet i Sieci".Coś dla ludzi spragnionych newsów o kucykach. Pojawiło się więcej informacji o DVD z trzeciego sezonu, będzie ono zawierać dwuczęsciowe prawdopodobnie otwarcie sezonu i jeszcze parę odcinków z sezonów dwa i jeden. A teraz spoilerowa część, czyli opis płyty."W "Adventures in the Crystal Empire" magiczne imperium nagle pojawia się na arktycznej północy Equestrii, związku z tym księżniczka Celestia prosi Twilight i jej przyjaciółki o pomoc w znalezieniu sposobu na ochronienie go. W czasie gdy jej przyjaciółki zajmują kryształowe kucyki w Crystal Faire, Twilight szuka tajemniczego Kryształowego Serca, które jest kluczem do obrony ich imperium."Nie wiem jak dla was, ale dla mnie ten opis jest co najmniej dziwny i nieskładny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sttark Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Opis wydaje się ciekawy(przynajmniej dla mnie).Teraz przynajmniej wiadomo po co była ta cała mapa Equestrii.Północ jest tam wyraźnie zaznaczona,ale nie rozumiem co może oznaczać te ,,nagłe pojawienie się'' królestwa.Wyrosło z podziemi czy co?Celestia jak zwykle robi to co umie najlepiej(czyli siedzi na tyłku w zamku)a nasza szóstka do zadań specjalnych znowu musi ratować świat.Przynajmniej to się nie zmieniło.Te kryształowe serce to pewne jakaś metafora(wątpię by jakiś artefakt to był).Ale nadal z niecierpliwością czekam na jakieś spoilery konkretniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argaris Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 @Spider-Pony: Chcecie powiedzieć, że wstawiłem fajny komiks? Tak jak myślałem... Pomyliłem światy. <Znika w oślepiającym świetle portalu międzywymiarowego>IMO błąd - Scoot i Cheerliee były siostrami ale w poprzedniej generacjiNa Twoim miejscu nie chwaliłbym się taką wiedzą. Co do samej "informacji" - Sam stosunek Cheerilee do kurczaka zupełnie na pasuje... Takie nagłe oświadczenie o pokrewieństwie tych dwóch wyglądałoby o wiele gorzej od, niepodobającym się niektórym, nagłym wstawianiem dodatkowych postaci jak Cadence i Shining Armor. Oczywiście wszystko można wyjaśmić za pomocą odpowiedniej historyjki. Zaginiona siostra, o której do tej pory nic nie było wiadomo i takie tam...Celestia jak zwykle robi to co umie najlepiej(czyli siedzi na tyłku w zamku)Na królewskim tyłku, a w nie takim zwykłym zamku, bo w stolicy Equestrii! Ja tam wciąż wolę nieróbstwo Celestii, w końcu to ona ma na królewskiej głowie (z koroną) całą papierkową robotę (Princess Scrollestia). Co by było, gdyby to Mane6 siedziały w papierach, a Celestia ratowała świat? Serial byłby nudny... Dobra, teraz ja przynudzam...EDIT@Down: Piecho też coś napisał, nie liczyłoby się, gdyby powiedział, że jest do kitu. Ludzi? A nie kucyki? My whole life was a lie...No i sama Celestia na serio się obija. Nie expi - Chrysalis pokonała ją na PvP, nawet "mały" buff nie powinien dać jej takiej przewagi. No i Zeus chociaż rzucał piorunami jak się wkurzył... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klekotsan Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 @Spider-Pony: Chcecie powiedzieć, że wstawiłem fajny komiks?Forma mnoga niepotrzebna - tylko ja cię pochwaliłem Na Twoim miejscu nie chwaliłbym się taką wiedzą. Gwoli wyjaśnienia - nie oglądałem poprzedniej generacji. Po prostu zobaczyłem to zdjęcie wcześniej i zrobiłem małe badania Lubię szperanie po wikiach Ja tam wciąż wolę nieróbstwo Celestii, w końcu to ona ma na królewskiej głowie (z koroną) całą papierkową robotęA ja myślałem, że ma od tego ludzi... No cóż, będziecie boginię o nieróbstwo obwiniać? Poza tym ona udziela ślubów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuunin Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Jakiś konkretny spoiler 3 sezonu? Wolałbym w końcu datę premiery, ale cóż... narzekać nie będę. Te kryształowe serce to pewne jakaś metafora(wątpię by jakiś artefakt to był)Też tak pomyślałem mając w pamięci piosenkę z tego odcinka. Raczej chodzi o ducha jedności, ducha bojowego etc. kryształowych.Hmmm...chyba nikt tego wprost nie napisał, ale to chyba koniec RPG. Dzięki wszystkim za grę, szczególnie Klekotowi za GM-owanie. Napisałbym to na Twoim blogu, ale... ktoś tam jeszcze zagląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaderPL Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Witam towarzystwo, mam dłuższą chwilę to się udzielę.@Scoot i Cheerilee oraz komiksMoja pierwsza reakcja: Szybko jednak oprzytomniałem. Nie przywiązywałbym bowiem do tej informacji większej uwagi. Hasbro nagminnie tworzy takie rewelacje, przy swoich produktach. Często to co widać na/przy/w zabawkach stoi w jawnej sprzeczności z serialem, jak chociażby wspomniana Pinkie/Pinkamena która nie przypomina zbytnio tej z serialu. I w sumie dlatego cieszę się, że komiks jest robiony przez kogoś innego. Jest szansa na dobrą robotę. Po za tym, już chyba gdzieś widziałem tę grafikę przedniej strony.Kolejny odcinek animacji Dan VS MLP, mnie rozbawił.Mnie też rozbroił. Pilnuję tego tumblr'a już od jakiegoś czasu. Tak w ogóle to sama seria Dan vs. z Hub naprawdę przypadła mi do gustu.Czy ktoś z was pisze na forum tylko w tym temacie?Hehe, ja to chyba tylko tutaj się udzielam, z całego forum. Zanim zacząłem pisać w tym temacie miałem może z 8 postów w przeciągu 3 lat... Gdy zostałem zainfekowany kucami to przez ponad miesiąc tylko obserwowałem co się tu dzieje, zanim się odezwałem. Z innych tematów przeglądam również historię, czy inne dyskusje, wątki kilku gier/serii oraz pomocną dłoń. Nie jestem zbyt wygadaną osobą (trudno uwierzyć, prawda?) i się to odbija w sieci. Pełnię raczej funkcję obserwatora życia na forach.@PiechoDzięki za info z PonyVisation. Będę miał czego słuchać w trakcie nauki.@Spoiler odcinków z DVDKryształowe Imperium nagle pojawia się na północy Equestrii. Tak po prostu? Nic nie było i nagle jest? Mam nadzieję, że zostanie to jakoś wyjaśnione. I Celestia już po raz któryś wysyła swój oddział do zadań specjalnych. By "ochronić" nowe imperium. Czy to tylko ja czy faktycznie brzmi to trochę dziwnie? Dopiero co się pojawiło i już coś im zagraża? Celestia zaczyna działać jak typowy władca królestwa/księstwa/czymkolwiek jest Equestria: rozszerzyć swoje władztwo, tworząc protektorat... yyy to znaczy, biorąc pod "opiekę" nowych poddanych. A co do Kryształowego Serca: Hm, może jakiś artefakt? Nie wiem, nic mi nie przychodzi do głowy...A teraz porcja Artów:"I just wanted you to notice me"."Alone in Heaven".The mighty magiciansChanneling JimiWicked NosediveLearn to FlyFire Twilight is on fireKomiksów:The trouble with tempsDonkeyWaiting Games z dedykacją dla chuunin'a Unique DelicacyI muzyki na deser: polecam! Smacznego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klekotsan Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 @chunnin Dzięki Wiesz, po tej ostatniej fali odejść po prostu zostawiłem tego bloga i tylko tam zaglądałem od czasu do czasu. Nikogo już nie zmuszałem do pisania - bo i po co? Z niewolnika nie ma pracownika. Trochę na pewno szkoda, ale wiem jedno - z tobą, Syskolem i Cygnusem mógłbym i drugi raz coś takiego zrobić Ale nie jako GM - raz już byłem i starczy póki co @Kryształowe kuceMoże to są prastare kuce, które wypełniwszy swój Focus hibernowały setki lat w krysztale, by teraz się przebudzić i odbudować swoje królestwo? A Celestia śle Mane 6, bo się po prostu boi - l'Cie już zabijali takich jak ona...Dobra, zapomnijcie, że coś pisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.