Ananas1994 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Odrazu pisze do moda nie wiedzialem gdzie zrobić ten temat więc jak jest źle to przenieś. Z góry Dziękuje A teraz mój problem więc hmm... w załącznikach jest wszytko napisane jasno mi się wydaje jak coś to pisać nie wiem jak opisać ta sprawę chcę tą galerię przestawić tam i żeby tekst był wokół (tzn. po prawej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elipse Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Możesz zrobić tabelkę z dwoma komórkami w jednej będziesz miał tekst a w drugiej obraz. Później wywalisz tylko ramki z tabelki i masz. Nie pamiętam jak to dokładnie było ale wpisz w googlach html dla zielonych i tam to znajdziesz pamiętam jak rok temu miałem zrobić na speca stronkę miałem ten sam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ananas1994 Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 http://www.przeklej.pl/plik/stronka-png-0027spapk6jo i oto co mi wyszlo wiem jak sie pozbyc tabelki ale jak zrobić zeby tekst obchodził slajdy ? ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Hrabula Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Wrzuć tę galerię przed tekst i dodaj w css lub w jej znaczniku float:right. Unikałbym stosowania tabel do tworzenia struktury strony czy rozmieszczania jej elementów. Tabelę stosuj wtedy, kiedy naprawdę chcesz coś pokazać w tabeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ananas1994 Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 Dziekuje bardzooo !!: ) jest gitara Link to comment Share on other sites More sharing options...