Castiel Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Witam. Postanowilem sobie zagrac jeszcze raz w najfajniejsze dla mnie GTA, ale pojawil sie problem. Po zainstalowaniu i wlaczeniu gry nie dzieje sie nic. Co prawda na chwile w procesach pojawiaja sie te zwiazane z ta grą, ale niemal natychmiast się wyłączają. Tryby zgodności nie pomagają. Mam Windows 7 64 bit, a gra to wersja z Kolekcji Klasyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agausia95 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 W Viście u mnie gra jakoś działa, ale czasem nie chce się wczytać zapis, albo włączyć... Być może to dlatego że gra jest z 2002 roku i nie za bardzo chce działać z nowszymi systemami. A tryb zgodności to najczęściej można sobie w buty wsadzić... Nie chcę straszyć ale może w ogóle na 7 nie pójść... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sephire Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 http://forums.steampowered.com/forums/show....php?p=14714942 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 Niestety wyłączenie AERO nie pomaga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.