foris Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Witam mam dwa problemy: 1) Podczas rozwiązywania questu dla Veroniki miałem pójść do tymczasowej bazy uczniów apokalipsy by się do nich przyłączyła później była strzelanina i quest się zakończył jest tylko jedne problem Veronika stoi i nie chce za mną podążać. Myślę że może to być jakiś błąd skryptu ponieważ jeśli odejdę i później do niej podejdę to ona zaczyna ze mną rozmawiać, problem taki że wyskakuje standardowe okno dialogowe a nie jakaś rozmowa (quest z Veroniką mam zakończony). Ma ktoś rozwiązanie by wreszcie się ruszyła? 2) W zadaniu "między wronami" kazano mi stać przy drzwiach i odstraszać tych co nie powinni wchodzić. To zrobiłem bez problemu i teraz mam się udać do glorii po kasę i dalsze questy, problem w tym że nie mogę wejść do budynku w którym jest gloria. Drzwi zamiast mieć możliwość interakcji z nimi są takie jak ściana (nie ma napisu żeby nacisnąć E by wejść). Liczę że ktoś znajdzie sposób by mi pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolos Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Co do "2" - oddaj najpierw broń i wtedy będziesz mógł wejść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foris Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 Problem taki ze ten gostek który odbierał broń już tam wszedł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolos Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 No to może wyjdź z tej lokacji , odczekaj kilka godzin i wróć,jeśli nic to nie pomoże to chyba masz jakieś błędy w tej grze. ( gra oryginalna? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
foris Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 gra oryginalna? Oryginał, wersja chyba 1.02 To nie pomaga, i tak mam błędy w grze, dlatego tutaj napisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kireta Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 1. To bug skryptu. Rozwiązanie znajdziesz tu http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35943. Zassij, uruchom z nim grę, "zjedz" dodany do ekwipunku Veronica Fixer. Potem możesz plik wywalić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.