Hip Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Podpisuję nową umowę i mam do wyboru za 1 zł Sony Ericssona Xperia X8 lub Samsung Wave 533. Mam dylemat, ponieważ wolałbym mieć telefon z wysuwaną QWERTY i ekranem dotykowym, co oferuje Samsung, ale mam większe przekonanie do telefonów Sony, a poza tym SE ma szybszy procesor. Barzo proszę o pomoc w wyborze, bo nie mogę się zdecydować Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalfan Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Zalezy czego oczekujesz. Mimo, że na x8 jest malo softu i modów to nadal jest o wiele lepiej z możliwościami, poza tym Android > Bada. Jeśli chcesz prostego, dosyc wolnego smartfona do pisania sms, dzwonienia, wifi i do neta to mozesz wziac tą Avillę z qwerty i badą (tzn 533). X8 to cos wiecej, i mimo braku qwerty to lepszy smart Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk2121 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 W sumie tak, jak już Wave, to minimum 723, chociaż bez Qwerty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.