LordRahl Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Ostatnio coraz lepiej mi idzie w Counter-Strike'a i planuje zapisać się do ligi Moje pytanie jest następujące: czy jeśli dostane się na jakąś większą imprezę to będę musiał prosić Blizzard o zgodę na używanie mojego nicku jeśli mój nick to [A]ndarie[l]? czy poprostu łatwiej zmienić nick? co myślicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abuk96 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Coraz lepiej czyli jak? Jakieś SS'y , gameplaye może?. Nick bym najzwyczajniej zmienił bo może być problem i nadal nie wiem co ma Blizzard do CS'a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRahl Posted January 9, 2011 Author Report Share Posted January 9, 2011 Aha no tak zapomniałem usciślić Andariel to ostatni boss pierwszego aktu w Diablo II Diablo gra od blizzarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abuk96 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Grałem w diablo jakieś 4 lata temu . Nie powinno być problemów, myślę że wystarczyłoby zrobić np. "anDariel" lub coś w tym rodzaju (mam na myśli usunięcie nawiasów i dodanie innej litery wielkiej niż pierwsza (A).) Cd. samej "treści" nicku to tak jakby inna firma przyczepiła się do gracza że używa aliasu np. God Of War itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRahl Posted January 9, 2011 Author Report Share Posted January 9, 2011 Wielkie dzięki! JAk dla mnie temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
hohen95 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Haha, pierwsze słyszę, żeby nie móc używać jakiejś nazwy bosa w nicku, jak myślisz, czy Neo pytał braci Wachowskich o pozwolenie używania swojego nicku. Zresztą, jak dobrze grasz to co się boisz "reklamować" diablo, chociaż mi akurat, ten nick wgl nie kojarzy się z tą grą Link to comment Share on other sites More sharing options...
opti Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.