Jump to content

Zamiana telefonu

kamifrank

Recommended Posts

Zastanawiam się nad zamianą mojej nokii e51. Zastanawiam się nad Samsungiem galaxy S , samsungiem wave i htc desire. Najbardziej przypadł mi do gustu ten pierwszy (oszałamiająca wydajność na A2.2 i ekran super amoled). A może powinienem jeszcze się wstrzymać z zakupem?

Telefon będzie używany do rozmów, smsów, czasami do zdjęć, filmów no i oczywiście do gier.

W zasadzie to nie musisz czekać, chyba, ze masz naprawde wiekszy budżet, SGS to jeden z najlepszych smartfonów na rynku, razem z Desire HD czy MM2 i tym podobnymi, a do tego najtańszym z nich. Jak czekać to tak naprawde albo na któregoś z jednordzeniowych LG bo pewnie bedą w podobnej cenie, a układ grafika-procek ten sam, ale z lepszym ekranem i obudową (bodajże LG Black), albo na dwurdzeniowce od LG (który zapewne bedzie najtanszy z nich patrząc po specyfice konkurentów), Motorolę czy HTC. Tylko ceny tych to jakieś 2000-2200 duże minimum

Właśnie tak myślałem o dwurdzeniowych smarfonach. Z zakupem mi się az tak bardzo nie spieszy , kupiłbym sgs gdyby nie fakt, że za rogiem już czekają dwurdzeniowce. Co myślicie o Playstation phone (Wiem, ze ma nazwę zeus cośtam ale tamta mi sie bardziej podoba:P)?

A te dwurdzeniowce po jakim czasie stanieją do ok 1500zł?

Nie wiadomo, nie wiadomo ile będą kosztować po wyjsciu, na razi najtaniej LG ze szwedzkich koron to 2200 zł. PSphone wygląda mi na tandetną zabaweczke, której tworcy podniecają sie benchmarkami. Wydajny to będzie na pewno, bebechy od DHD, ale wykonanie i wysuwany pad wyglądają beznadziejnie wg mnie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...