Major Domo Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Kilka miesięcy temu kupiłem od użytkownika Kraven2000 Fallouta 3 w Edycji Roku, angielskojęzycznej. Dopiero wczoraj go odebrałem, ponieważ mieszkam za granicą, a nie uśmiecha mi się bulić 200zł za paczkę. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi podesłał do podstawki i dodatków paczkę spolszczeń z dobrą czcionką. W razie potrzeby dam zdjęcie pudełka z płytami i moim nickiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suteq Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Spolsczzenie do F3 jest w internecie, natomiast dodatki są tylko w wersji angielskiej. Nie wiem czy dodatki będą działać z polską wersją gry F3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adventureman Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem spolszczonego Fallouta3 oraz mam wgrane wszystkie dodatki, (oprocz tego z kosmitami) wszystkie dzialaja dobrze, wszystko jest po polsku i nie ma zadnych problemów (tj. zwisow, crashów czy innnych) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.