GriX Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Witam! Mam two worlds z czasopisma w wersji 1.6, pobrałem i zainstalowałem patcha 1.7 ale wtedy prosi mnie o numer seryjny, którego nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 A gra którą dostałeś z czasopismem zawierała jakiś CD-key czy nie? Jeśli tak to spróbuj go użyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriX Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Nie, nic nie było, jest to wersja bez multiplayera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 No to najlepiej odinstaluj grę i zainstaluj raz jeszcze, tylko bez tego patcha.. Na pewno pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snorko2 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 A z jakim czasopismem kupiles Two Worlds ? W bierzącym PC Format ? Bo nie przypominam sobię żeby w CD-Action była. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] antros22 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 @up- Owszem w CD-Action była. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriX Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 7/2008 Komputer świat gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snorko2 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Aaa... Też mam ten numer Komputer Świat Gry... Było tam Two Worlds... Kiedy kupiłem tą gazetę miałem jeszcze starego kompa i mi nie chodziła. Dlatego zaniosłem ją do kolegi - co miał dobry sprzęt - i się nawet nie uruchamiała. Jednym słowem była do kitu! Ale czy Nr Seryjny trzeba było podać to nie wiem. Gazetę mam przed oczami i nic nie piszę, że trzeba Nr. Nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] antros22 Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 No i nad czym tu się rozwodzić, wiadomo, że trzeba zrobić tak jak napisał Treser i po problemie. Chyba, że chodzi koledze o dostęp do multiplayera i chce dostać CD-Keya, a to już jest nielegalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriX Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 wiem już próbowałem wcześniej i działa, No cóż to będę grał bez patcha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yapsoon Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Witam! Mam two worlds z czasopisma w wersji 1.6, pobrałem i zainstalowałem patcha 1.7 ale wtedy prosi mnie o numer seryjny, którego nie mam. patch 1,7 to patch dotyczący wyłącznie multiplayera, w części single nic nie zmienia; a więc jeśli masz wersję gry z czasopisma która jest okrojona z części multiplayer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.