Jump to content

Batman Arkham Asylum - 25% gry

Recommended Posts

Ostatnio zagrywam się w Batmana AA, i nie mogę przejść 25% gry.

To wtedy kiedy ta pielęgniarka(dziewczyna Jokera ) powiesza dwóch ludzi na linie i mam takim gadżetem swodować że woda pod nimi nie będzie pod napięcie w ogóle nie łapie tego urządzonka

Ktoś podpowie albo podeśle save po tym ?

Jest to w miarę proste jak jest rozszyfrowane urządzonko. Musisz poruszać tą kreską( za pomocą myszy lub przycisków a oraz d ), aby była jak najbardziej rozciągnięta a tło było zielone. Wtedy ta kontrolka wybucha, ucinasz jednego strażnika ( gdzie nie ma prądu ) znowu to samo urządzonko rozbrajasz, lecisz do drugiego, pod którym wyłącza sie prąd i szybko wyłączasz. Potem ucinasz linkę z drugim strażnikiem a potem o ile dobrze kojarzę masz pół minuty na znalezienie i rozbrojenie urządzonka podłożonego przez Harley Quinn ( dziewczynę Jokera ) Właściwie koniec fragmentu, jakby to cię interesowało (nie wiem czy chcesz wiedzieć więc będzie w spoilerze )

obok jest kronika arkham, po lewo od wejścia (na początku za wodą z prądem)

Mam nadzieję,że zrozumiesz :)

Rozumiem podstawy działania. Uwolniłem już tych dwóch gości tylko po prostu nie umiem rozbroić tego ostatniego kontrolera który otwiera drzwi.. Mam tylko pół minuty a to jest trudne. ;<

Mógłby ktoś podesłać save?

Ostatnie urządzonko o ile dobrze pamiętam ma 3 lub 4 etapy. Moim sposobem było machanie falą aż zobaczyłem zieleń. Wtedy nagły stop, jak nie trafiłem to tylko troskę zmieniałem i weszło. Potem powtarzasz, dobrze by było gdybyś miał wystarczająco expa na ulepszenie deszyfratora na silniejszą moc - często od razu po uruchomieniu masz zieleń ustawioną. Jeżeli nie możesz kupić, a rady sobie nie dasz to czekaj na save ( ja ci nie dam bo grę przeszedłem :P)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...