Dani14 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Witam. Ostatnio zauważyłem, że zainstalowany mam DX11 zamiast DX10 jak do tej pory sądziłem. Dodam, że według tego co wiem ta karta nie obsługuje DX11, więc chciałem zainstalować DX10. Mój komputer to HP Pavilion dv5 1160ew.Vista(-.-)32-bit Rozpakowuję. Klikam DXSETUP. Instaluję. Sprawdzam dxdiag. I co? Dalej DX11. Żadnych zmian. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć czemu wersja DX się nie zmieniła? I jeśli tak, to co zrobić aby ta się zmieniła? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
xirgan Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 DirectX 11 ma w sobie 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani14 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 No ok, ale czy to, że skoro Karta nie obsługuje 11, nie wpływa na wydajność w grach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xirgan Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Nie wpływa na wydajność, karta i tak nie korzysta z DX11 tylko zawartego w nim DX10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani14 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Ok, dzięki. Temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevard Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.