Treser Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaką nazwę nosi tryb Hardcore Free For All w polskiej wersji językowej CoDa. Porównuję sobie tryby gry na moim kompie z trybami gry na kompie mojego brata (ja mam PL, brat ENG) i nie potrafię znaleźć Hardcore Free For All. Czy jest on dostępny od uzyskania jakiegoś poziomu w grze czy jak to jest bo już sam nie wiem Chciałbym zagrać w ten tryb lecz nie wiem jak się ona nazywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witcher95 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Jeśli to jest tryb każdy na każdego, to jest to zwykły Deathmatch w trybie hardcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 A ja właśnie nie mam czegoś takiego No cóż. Najwyraźniej ten tryb jest udostępniany od jakiegoś tam poziomu. Mam nadzieję że wkrótce go "dostanę" Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaubster Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 O ile dobrze pamietam FFA ma w polskiej wersji nazwe "Dowolny". Czyli Dowolny Hardcore. Ale nie wiem czy cos takiego istnieje. Nawet jesli jest on dostepny od jakiegos poziomu to w liscie typow gier jest on na szaro. Zreszta, od 1 prestizu masz je dostepne od zaraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 Hmm.. Sprawdzę później na ile jest to prawdziwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaubster Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Hmm.. Sprawdzę później na ile jest to prawdziwe zreszta, odradzam ci ten tryb. Pelno w nim dzieci z FAL-ami i tubami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treser Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 No i okazało się że mam mały problem Nie mogę sobie uruchomić gry.. To najwyraźniej wina neta akademickiego, w którym mam dostęp do Steama, ale żadna gra nie działa W każdym bądź razie dzięki za odpowiedź. Na weekendzie powinienem to sprawdzić Ale nie bój się. Jak zobaczę ten tryb to sam sprawdzę czy warto grać w nim grać. Temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.