Jump to content

Rozwiązany: Call of Duty: Modern Warfare 2 - pytanko odnośnie trybu multiplayer

Recommended Posts

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jaką nazwę nosi tryb Hardcore Free For All w polskiej wersji językowej CoDa. Porównuję sobie tryby gry na moim kompie z trybami gry na kompie mojego brata (ja mam PL, brat ENG) i nie potrafię znaleźć Hardcore Free For All. Czy jest on dostępny od uzyskania jakiegoś poziomu w grze czy jak to jest bo już sam nie wiem :confused: Chciałbym zagrać w ten tryb lecz nie wiem jak się ona nazywa :rolleyes:

O ile dobrze pamietam FFA ma w polskiej wersji nazwe "Dowolny". Czyli Dowolny Hardcore. Ale nie wiem czy cos takiego istnieje. Nawet jesli jest on dostepny od jakiegos poziomu to w liscie typow gier jest on na szaro. Zreszta, od 1 prestizu masz je dostepne od zaraz.

No i okazało się że mam mały problem :/ Nie mogę sobie uruchomić gry.. To najwyraźniej wina neta akademickiego, w którym mam dostęp do Steama, ale żadna gra nie działa :angry: W każdym bądź razie dzięki za odpowiedź. Na weekendzie powinienem to sprawdzić :wink:

Ale nie bój się. Jak zobaczę ten tryb to sam sprawdzę czy warto grać w nim grać.

Temat można zamknąć :smile:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...