hunter23 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Witam od instalacji windows 7 x64 ultimate dzieją się dziwne rzeczy z moim netem otóż gubi pakiety przedewszystkim w grach online przewaznie fpsach widze często 999 ping bądź 0 i pozniej na 999 leci ;( co moze by przyczyna? na XP wszystko smigało dobrze ! Prosze o pomoc ;( dodam ze posiadam router tp link td 8840T sprawny na xp dzialal bez zarzutow net 6mb neo Zacznij od poprawy interpunkcji i wstawienia polskich znaków. -politan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy021095 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Zacznijmy od tego jaki masz konkretnie net? U mnie na Siódemce też pojawiły się problemy takie jak u ciebie, lecz kiedy zainstalowałem AxessManager wszystko dobrze działa. Tylko, że nie wiem jaki dokładnie net masz?? Ja mam Orange FreeDom Pro No to jednak nie mogę ci pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter23 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 neostrada 6mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 W wierszu poleceń na obu systemach wpisz to co poniżej i daj screeny z wynikami na forum: ping wp.pl ping amazon.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter23 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 http://www.pingtest.net/result/31639361.png http://img842.imageshack.us/i/beztytuu1dr.jpg/ po instalacji win7 tak sie dzieje ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Skoro dzieje się tak tylko na jednym systemie to proponuję przeskanować system najpierw pod kątem szkodników. Możesz też spróbować zrobić reboot routera i sprawdzić czy jego firmware jest najaktualniejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter23 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 sprawdziłem wsio i nadal to samo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
politan Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Przeskanuj komputer Malwarbytes Anti-Malware i log wklej na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.