Jump to content

Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced

Guest eldragon93

Recommended Posts

Guest eldragon93

Może zacznę od początku... Po pewnym czasie użytkowania Ashampoo Burning Studio 6 Free, przestał się uruchamiać. Wyświetla się okno powitalne, ale nic poza tym. Czekam i czekam i nic. Niby proces uruchomiony jest, ale nie dzieje się nic. Okazyjnie zdobyłem za darmo wersję 2010 Advanced (dokładnie 9.24) ze strony producenta, ale z nią dzieje się to samo... Co mam z tym zrobić?

Dodam, że inny program od Ashampoo (WinOptimizer 6) działa bez zarzutu...

[EDIT] Ściągnąłem triala wersji 10 i to samo się dzieje... Jest na to jakiś sposób? Proszę o pomoc...

Guest eldragon93

No właśnie samo wypalanie ISO mi nie wystarcza... Potrzebuję programu takiego jak Ashampoo. Naprawdę nikt nie wie, jak to naprawić?

Guest teofi7

"Naprawić?" Jesteś kolejną po mnie osobą, której w ten sam perfidny sposób nie działa Burnig Studio - to nie jest więc raczej pojedynczy błąd lub dzieło przypadku a po prostu niekompatybilność programu (wpadka ze strony Ashampoo?). Trzeba poszukać jakiegoś darmowego zamiennika i tyle... Na pewno znajdzie się jakiś porządny freeware - ostatnią płytę wypaliłem pół roku temu (i generalnie myślę nad wymontowaniem DVD z komputera) więc ostatnio jestem trochę nie w temacie :wink: .

Guest eldragon93

Gdyby był niekompatybilny to by nie działał od początku, a on po prostu w pewnym momencie przestał działać. Nie wiem, może spróbuję odszukać gdzieś Nero. Miałem chyba gdzieś "szóstkę", albo starszą... Ale gdyby ktoś natknął się na rozwiązanie, to proszę o odpowiedź, bo to najlepszy program do wypalania płyt jaki miałem.

• 4 months later...

Witam .

U mnie występował ten sam problem , rozwiązaniem było włączenie usługi serwer którą to wyłączyłem przy optymalizacji systemu Win 7 home premium

Może moja odpowiedź przyda się przyszłym poszukiwaczom tegoż problemu :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...