kakadoo Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Hej chcę kupić trochę dobrych części do PC wymieniam: Dysk twardy (chcę 2TB-1TB) Zasilacz(zastanawiam się nad OCZ Fatal1ty 550W Modular SLI PSU LED 80Plus ) Moja karta to GF GTS 250 1gb Chłodzenie ostatnio komputer sam się wyłącza i nie wiem w czym jest wina naprawiłem problem i rozmyślam nad dobrą obudową może coolermaster. Pomożecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojc Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Podaj dokładnie jakie masz teraz podzespoły (płyta główna, procesor, karta graficzna, zasilacz), powiedz też ile możesz wydać na nowe części. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakadoo Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Procesor : AMD Phenom II X4 810 2.60 GHz Karta graf : Gainward GeForce 250 GTS 1gb Płyta główna : Gigabyte GA M52L-S3P Na części tak ok.1000zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.