Speed478 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Siema.Nie chciało mi się zakładać nowego tematu więc napiszę tu.Czy opłaca brać xboxa 360 i ile lat tak mu około zostało bo nie chcę kupować konsoli która jeszcze rok pochodzi a potem nie będzie w co grać. EDIT chodzi mi oto by nowe gry wychodziły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piter167 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Póki, co nie otrzymaliśmy oficjalnej zapowiedzi następcy Xboxa. Jak wiadomo w 2010 roku pojawiła się nowa wersja slim oraz kontroler''bez kontrolera'' - Kinect, który ma przedłużyć żywotność konsoli o 5 lat. Większość osób twierdzi jednak, że kolejna generacja konsol pojawi się za 2-3 lata. Według mnie nie powinieneś w ogóle się zastanawiać, czy warto kupić konsolę obecnej generacji, bo to jest oczywiste - warto. Spójrz na przypadek PS2, konsola ma już 10 lat, a nadal wychodzą na nią gry. Podobnie jest (będzie) z next-genami, będziesz miał w co grać co najmniej przez najbliższe 5 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed478 Posted January 5, 2011 Author Report Share Posted January 5, 2011 Uhh a już myślałem że ps3 jest jedynym rozwiązaniem.A jak wygląda ładowanie pada do xboxa czy warto zaopatrzyć się w Play & Charge Kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dives Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Jak chcesz możesz kupić, ale ja używam zwykłym akumulatorków i jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egzotyczny Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 A jak wygląda ładowanie pada do xboxa czy warto zaopatrzyć się w Play & Charge Kita Moim zdaniem ten kit jest zbędny - zwykłe baterie bardzo długo wytrzymują w padzie. Można powiedzieć, że to taki bajer, więc jeśli masz kase to możesz kupić, ale jeśli nie grasz 24 na dobe to nie będzie Ci to sprecjalnie potrzebne. Apropo to przy używaniu akumulatorków w padzie polecam Hama Fluxity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacKMU87 Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Jeśli chodzi a akumulatorki to ja polecam Enelopy. Fakt, że drogie. Ale dwa tygodnie w miarę spkojnego grania ( 2-3 h dziennie ) masz zagwarantowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phortis Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 O X360 możesz być spokojny. Nadal nie zapowiedziano oficjalnie prac nad nowa wersja konsoli. Jak najbardziej opłaca się zaopatrzyć w takową konsolę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suteq Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Nadal nie zapowiedziano oficjalnie prac nad nowa wersja konsoli. Tja i oficjalne wybranie procka dla nowego Xboksa też nie zapowiada oficjalnie nowej konsoli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajdus Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Według mnie to teraz warto kupić xboxa 360 ale,bez kinecta ponieważ,jest dosyć drogi i nie ma hardcorowych gier wykorzystujące kinecta.A poza tym jest 2 razy więcej dobrych gier niż na PS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steady Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 A poza tym jest 2 razy więcej dobrych gier niż na PS3 Rozumiem, że masz na myśli serię God of War, Uncharted, Gran Turismo, Killzone, Heavy Rain, dalej nawet nie wymieniam Wybaczcie OT. Spójrz na plan wydawniczy i zobacz ile exclusive'ów planowanych jest w tym roku na xboxa, a ile na PS3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanowaty Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 kupiłem w zeszłym tygodniu i jestem zadowolony. myślę że spokojnie możesz kupować, tak szybko nie straci "przydatności" do użycia jeszcze dużo gierek będzie wychodzić pewnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phortis Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 @Suteq A czy twórcy powiedzieli, iż pracują nad nową konsolą lub też mają zamiar rozpocząć w najbliższym czasie pracę nad takową? Coś mi się wydaje, że nie. Też słyszałem o AMD Fusion II, lecz twórcy nie dali nam oficjalnej informacji dotyczącej samej konsoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.