Itachi1597 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Hej! Mam pytanko - czy istnieje program, dzięki któremu mógłbym pograć przez Internet w karaoke ale w 2 osoby (np. Moja dziewczyna siedzi u siebie na kompie i śpiewa, Ja u siebie, i możemy razem śpiewać piosenki)? Z góry dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accoun Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Pierwsze słyszę. Jedyną darmową grą muzyczną z online jest chyba Phase Shifter, ale on nie ma obsługi wokalu. AFAIK zostaje tylko Singstar na PS3 i Guitar Hero 5/6 na dowolną konsolę. Ale zakładam, że to nie wchodzi w grę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi1597 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Niestety w grę nie wchodzi. Istnieje program Ultrastar, który pozwala na śpiewanie ale tylko na jednym komputerze. Szukam czegoś, co pozwoli śpiewać online. Znalazłem stronkę z karaoke, która udostępnia taką możliwość ale mała liczba piosenek i kompletnie udziwniony system rozpoznawania głosu robi swoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.