DarthNihilus95 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Call of Duty Black Ops po kilkunastu minutach gry czy to w multi ,czy w singlu nagle zawiesza się. Pomaga tylko zakończenie procesu. Sama gra chodzi płynnie ,ale gdy pojawia się jakieś mocniejsze światło ( samochody w pierwszej misji po ucieczce z knajpy , czy w windzie w Workucie) . Nie mam najmniejszego pojęcia dlaczego tak może być. Proszę o pomoc. Zapoznaj się z zasadami tworzenia nowych tematów oraz ich poprawnego nazywania.-mateusz(stefan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snorko2 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Dziwne, twój sprzęt powinien udźwignąć CoD:BO. Jaki masz V.S. i P.S. ? EDIT: I na jakich detalach grasz na Full czy Min ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthNihilus95 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Gram na średnich detalach. Przepraszam , ale nie mam pojęcia co to jest V.S. i P.S. . Na google nic o tym nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz(stefan) Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Chyba koledze chodzi o Pixel i Vertex Shader. IMO niewiele to pomoże, bo to jest po prostu problem z grą, który Treyarch powinien naprawić. Jestem posiadaczem nowego kompa (grafa GF 470GTX), więc nie ma prawa nie chodzić płynnie. Niestety zdarzają się często zwieszki gry, po których trzeba crashować grę przez zabicie procesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snorko2 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Albo czekać na Patcha co to naprawi xD Choć wątpię, żeby Activision chciało się robić te bzdety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthNihilus95 Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Nie wytrzymam już. Kupiłem ten crap w dniu premiery , a do teraz normalnie nie pograłem. Rozwiązał ktoś ten problem z nagłą zwiechą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno400 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Może to jakiś błąd ??? Ja tak z Just Case czasem miałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthNihilus95 Posted January 19, 2011 Author Report Share Posted January 19, 2011 Jeśli błąd to dosyć dziwny. Tyle ,że on występuje średnio raz na dzień , bo gdy już raz się zawiesi to potem nic nie działa poprawnie. Po ponownym uruchomieniu komputera jest w porządku do czasu zawiechy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthNihilus95 Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 Błagam o pomoc , ja naprawdę bardzo chcę zagrać normalnie w tą grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthNihilus95 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Nawet po wydanym dzisiaj patchu jak się zacinało ,tak się dalej zacina. No i znowu wyskakuje "Utracono połączenie z hostem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.