Jump to content

Połączenie PPPoe - problem

pinacoladaa

Recommended Posts

Witam,

mam problem z połączeniem PPPoe. Przez jakiś miesiąc wszystko chodziło bez zarzutu,nagle zaczynam tracić połączenie. Czasem posiedzę godzinę,czasem wywala już po paru minutach. Usługodawca kłóci sie ze mną,że problem lezy po stronie komputera i systemu Vista....:( możecie mi cos poradzic??

jest to internet radiowy, w pokoju mam gniazdko i stamtąd połączenie kablowe do komputera. usługodawca upiera się, że jest to wina albo przeciążonego systemu albo karty sieciowej - moim zdaniem próbuje obarczyć mnie winą,bo sam nie wie dlaczego taka sytuacja ma miejsce...

zadzwoniłam, byli parę razy i stwierdzili,że nie widzą problemu w połączeniu...koleś przywiózł nawet swojego laptopa i udowodnił,że na jego działa bez problemu.... tylko,ze u mnie też działa...chwilami...dłuższymi bądź krótszymi... rozmowa skonczyła sie ta tym,że zrzucił wine na komputer twierdząć, że w każdej chwili możemy rozwiązać umowę,ale to mnie nie satysfakcjonuję - kazał mi przeinstalować system....tylko zastanawia mnie czy może w ustawieniach cos mam nie tak a oni nie potrafią do tego dojść?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...