zakiewicz Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Po pierwsze primo: Tego "(bug?)" w tytule nie napisałem z braku znajomości ortografii lub z chęci żalenia się na coś, chodzi o błędy. A poza tym jak w tytule, kiedy gram w SA gra się tnie (tylko chwilowe przycięcia), nie znosi pada (a w ogóle można?), są miliony błędów jak na przykład niedoczytywanie tekstur, poza tym zawieszanie typu: wchodzisz w pauze i jak chcesz wyłączyć... Co to, zacięło się i koniec :C Poza tym co chwila myszka przestaje działać na jednej osi (poziomej lub pionowej) Poza tym dodam że próbowałem patchy i niezbyt pomogły... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLDan Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Rozwiązanie problemu z myszką: Odpalasz grę, wciskasz ctrl+alt+del i otwiera ci się Menadżer Zadań, klikasz PPM na proces GTA SA i ustawiasz Affinity na jeden procesor. Poza tym gra musi być oryginalna, jeśli nie jest, to zapewne przez to te bugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wloch95 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Jaki masz sprzęt? Grasz w singla czy w Multi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakiewicz Posted January 5, 2011 Author Report Share Posted January 5, 2011 Gram tylko w singla, i dałem sto zeta już dawno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eldragon93 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Podaj konfig kompa. Problem może również tkwić w tym, że mogłeś wgrywać jakieś mody (samochody, albo coś w ten deseń). Ja tak kiedyś zrobiłem i po pewnym modzie w ogóle nie działała jak trzeba (dziwne migotanie animacji i zanikanie tekstur). Spróbuj wywalić ewentualne mody... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.