Shogun997 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 A więc przejdę od razu do sedna. Chciałbym zmienić nazwę WoW ( mam swój powód ) . Chodzi mi o tą nazwę na pasku zadań ( ten na dole ekranu i widoczną w menedżerze zadań w zakładce "Aplikacje" ). Temat nie jest może bezpośrednio związany z WoW-em ,ale mam nadzieję,że ktoś pomoże. Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów... nie żebym miał lepszy pomysł... na razie niech zostanie co dałem - Kawalorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodder Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 One question: gra jest oryginalna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun997 Posted January 5, 2011 Author Report Share Posted January 5, 2011 Po 1 to nie dotyczy tematu Po 2 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodder Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Robisz na przykład na pulpicie skrót do aplikacji, zmieniasz nazwę poprzez kliknięcie PPM i wybranie opcji zmień nazwę, zmieniasz nazwę na dowolną i przypinasz do paska. O to Ci chodziło? Z tego co wiem, to bezpośrednio nie da się zmienić nazwy aplikacji w menadżerze zadań. Co najwyżej możesz ukryć ją za pomocą jakiegoś programu (przynajmniej tak wyczytałem na innych forach). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun997 Posted January 5, 2011 Author Report Share Posted January 5, 2011 Nie o to mi chodzilo. Chce aby wlasnie m.in. w Menadzeze Zadan nazwa byla zmieniona. @Edit: Problem rozwiazany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.