Koljastrasz Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Witam! Mam taki problem , że zakupiłem WoW i TBC. Po zainstalowaniu ściągało mi się coś ok. 5gb. I po tym gra się uruchomiła z menu cataclysm ale przy wyborze postaci nie mam dostępnego dodatku? I chciałem zainstalować TBC a w instalatorze prosi mnie o instalację podstawki lub kupno jego. W czym może być problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaubster Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Witam! Mam taki problem , że zakupiłem WoW i TBC. Po zainstalowaniu ściągało mi się coś ok. 5gb. I po tym gra się uruchomiła z menu cataclysm ale przy wyborze postaci nie mam dostępnego dodatku? I chciałem zainstalować TBC a w instalatorze prosi mnie o instalację podstawki lub kupno jego. W czym może być problem? jak nie masz dostepnego dodatku? to znaczy nie mozesz stworzyc ani dranei ani Blood elfa? Sprawdz swoje konto na battle.net, czy masz tam TBC aktywowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koljastrasz Posted January 5, 2011 Author Report Share Posted January 5, 2011 Udało mi się aktywować TBC a przypadkiem to nie powinno zmienić wersji gry? Bo w menu cały czas mam wersję 4.03? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaubster Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Udało mi się aktywować TBC a przypadkiem to nie powinno zmienić wersji gry? Bo w menu cały czas mam wersję 4.03? O.o Nie rozumiem twojego problemu niestety. Kupujesz gre, podstawke z TBC (choc wydaje mi sie ze w tym momencie lepiej kupic za 79 zl battle chest), aktywujesz, instalujesz i grasz. Jak masz problem z aktywacja TBC dzwon na polska infolinie blizzarda. Jest darmowa, na ich stronie mozna znalezc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiloren Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Gra będzie zawsze aktualizowana do najnowszej wersji bez względu na to ile ma się dodatków. Czy grasz bez czy tylko z TBC musisz mieć najnowszy patch z ostatniego dodatku. Czyli mówiąc krótko: wszystko jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.