Castiel Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Witajcie. Od niedawna moja "siódemka" zaczeła wariować, nie mogę przenosić ani uruchamiac czy nawet usuwać niektórych plików, ponieważ nie mam wg systemu uprawnien administratora. Uprawnienia oczywiscie są, ale dla pewnosci aktywowalem specjalne konto Administrator, które ma podobno największe uprawnienia. ale na tym koncie jest tak samo. Dlaczego tak sie dzieje i jak temu zaradzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Ekspert] voodoo1907 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Wejdź w zarządzanie kontami użytkowników i wyłącz kontrolę użytkownika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 Tak jest wylączone? Jeśli tak, to było wyłaczone przez cały czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sUk Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Próbowałeś skanować antywirusem i Malwarebytes AntiMalware? Jeśli dobrze kojarzę, niedawno był podobny przypadek, i winowajcą okazał się jakiś robal w systemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 Comodo i Malwarebytes nic nie znalazły. Macie inne pomysly?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriqo Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Jest pewien program co zwie się Unlocker, który pokazuje jaki proces używa danego pliku, i jest możliwość odblokowania tego pliku poprzez wyłączeniu procesu. Może on ci pomoże? http://www.dobreprogramy.pl/Unlocker,Progr...dows,12240.html Po ściągnięciu, zainstaluj i potem kliknij prawym przyciskiem myszy na pliku którego nie możesz usunąć/przenieś i następnie "What's locking this file?" . Ciekawe co wyświeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.