Raszerxd Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Witam ;] mam taki dość nietypowy problem, wertowałem neta i znalazłem tylko ludzi ktorzy mają problem z tym że ich komp nie wychwyca pada ;p A ja mam odwrotnie, niedawno dostałem od kumpla gierke ("Darksiders") w wersji na PC, i gra automatycznie wychwyca mi pada ktorego nie mam xD (tak wiem to dziwnie brzmi xD ) Chodzi o to, że Gierka nie zmieni swoich ustawien na klawe dopóki nie odłącze pada >którego nie ma< Dodam również że program XInputTest pokazuje że Controller 1 jest połączony ;p Czy jest na to jakaś rada? czy to sprawa jakiś sterowników czy co? xd /Z góry przepraszam za tak chaotyczny opis sytuacji Za każdą pomoc z góry wielkie DZIĘKUJE! Zapoznaj się z zasadami nazywania tematów - Kawalorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Sprawdź w Panelu sterowania, czy tam też tamten wirtualny pad się wyświetla. Masz pada? Spróbuj go podłączyć, może to coś da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raszerxd Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 Ok, problem rozwiązany: Gra widziała Pada gdyż jakiś plik .dll tam był > wywaliłem i juz jest git w sumie nie wiem czemu programik go widział, w Panelu Sterowania nie widac kontrolerów ;] Dzięki temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawalorn Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Problem rozwiązany, więc temat zamykam.W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.