santorynxd Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Robiłem porządki i natknąłem się na gry w które kiedyś kupiłem i pogrywałem. Zestaw zawiera 7 tytułów , przetestowałem przed wystawieniem , na moim laptopie ponieważ płyty maja rysy. W zestawie : Gothic 1 - widoczne rysy ale gra mi się zainstalowała. PL Ghotic 2 - CD 2 ma widoczne ryski ale poszła bez problemu ( pudełko jest popękane ). PL Baldurs Gate + Opowieści z Wybrzeża Mieczy - stan idealny , bez rys. PL The Chronicles of RIDDICK - ESCAPE FROM BUTCHER BAY - stan idealny , bez rys. ANG Skoki Narciarskie 2002 - rysy ale działa PL ( brak oryginalnego pudelka ) Europa Universalis GOLD - rysy , zainstalowała się za 4 razem dopiero wiec jak ktoś ma słabszy napęd to może sobie ją podarować. PL GRATIS: Techno eJAY 3 - dużo rysek ale instalacja się włączyła. PL Gry opisuje uczciwie , mają ślady użytkowania więc w przypadku problemu z instalacja negatywów nie przyjmuje , zestaw od złotówki bądź w dobrej cenie kup teraz. WSZYSTKIE GRY SA ORYGINALNE 35 zl z wysylka zwykla w jednej kopercie powietrznej JAK CO TO PISAC NA GG 14667 ( DAM ZDJECIA ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.