Spens13 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Witam, 30 (albo 31, już nie pamiętam ) grudnia postanowiłem kupić nowy numer CD-Action. Zazwyczaj nie instaluję dodawanych gier, lecz tym razem zaciekawił mnie tytuł "Kane and Lynch". Postanowiłem zainstalować tą grę, lecz podczas aktualizacji Windows Live gra crashuje mi się i wywala do Windowsa. Parametry komputera spełniają wymagania (Mam Intel Core 2 Quad 2.66, 4 gb ram, kartę graficzną nvidia 9800 GT super+ (1gb)) Windows mam Vista (86) oraz service pack 1 i 2. I tutaj pojawia się moje pytanie: co mam zrobić abym mógł zaktualizować grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper98 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Ręcznie zainstaluj najnowszego Liva np. z tego miejsca (zakładam, że masz już utworzony gametarg). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lcartmanl Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Ja przebrnąłem przez ten szmelc od mcsoftu ale za to giera wywala się co chwila do windy podczas gry, po paru próbach przebicia się przez 1 etap odpuściłem. Jest jakiś pacz czy cus? win 7 amd phenom 2 grafa gtx 275 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.