Mesersmize Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem xboxa 360. Niestety swoje zapasy finansowe zużyłem na zakup konsoli i na kupno gierek już niewiele mi zostało. W związku z tym moje pytanie. Czy istnieje w polsce jakieś czasopismo , które daje płytki z pełnymi wersjami gier tak jak cda tyle , że na wyżej wymienioną konsolę? Byłbym wdzięczny za pomoc . Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suteq Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nie ma takiego czasopisma nigdzie, nawet poza granicami Polski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostek941 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 a jest po prostu czasopismo ? bez gier Link to comment Share on other sites More sharing options...
niziołka Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Tak, w CD-Action są poza PCtowymi także nowinki konsolowe - związane z grami i z ich techniką... Czego jeszcze można oczekiwać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TargetZer0 Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 a jest po prostu czasopismo ? bez gier PSX Extreme. Zero PCta, same konsole. CDA jest zdecydowanie wciąż zbyt mało konsolowe IMHO. Ich strona to ppe.pl, masz tam gdzieś po prawej okładkę aktualnego numeru żebyś wiedział jak to wygląda . Czasopismo jest dosyć popularne, z dostępnością ( u mnie ) nie ma żadnych problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suteq Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 IMO w PSXExtreme są lepsze recki, ale w Neo+ są zdecydowanie lepsze i ciekawsze felietony. Najlepiej jakbyś kupił oba, dogłębnie je przejrzał i wybrał lepsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accoun Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Czy ja wiem? Najlepszą rzeczą w PE są dla mnie "Od Gracza dla Graczy" i "Okiem Maniaka" właśnie i chyba nawet to głównie dla nich kupuję PSX-a. Neo+ mam kilka numerów i jakoś mniej mi przypadli do gustu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maja123 Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Polecam kupić oba czasopisma tak 2-3 razy miesiąc w miesiąc i wyrobić sobie samemu opinie. Ja osobiście czytam PE, bo bardziej odpowiada mi humor, felietony i layout czasopisma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.