Jump to content

Rozwiązany: Call of duty 4: Modern warfare - Którego patcha zainstalować

Recommended Posts

Witam otóż dzisiaj dostałem grę którą zamówiłem czyli jak w temacie wspomniałem Call of duty 4 modern warfare PL w edycji GOTY i mam pytanko jak należy spatchować tę gre ? Jak zainstalować patcha to wiem ale którego patcha sciągnąc bym chciał wiedzieć najnowszego ? czy trzeba wszystkie po kolei ? Jeżeli tylko najnowszego to prosze o napisanie który to patch i bardzo byłbym wdzięczny za link do pobrania tego patcha najlepiej z godnego zaufania źródła. No to tyle i z góry dziękuje.

Aha skoro godna zaufania stronka to pobiorę. Jeszcze jedno mam pytanko ponieważ zobaczyłem patcha 1.72 ( tutaj: http://www.modernwar.pl/pliki/call-of-duty-4-patche.html - zobaczcie sami ) i czy po ściągnięciu i zainstalowaniu patcha 1.7 ściągnąć i zainstalować patcha 1.72 ( ze strony do której link podałem wcześniej ) ?

@Edit: ten patch 1.7 ma tylko 38 mb a ten 1.72 ponad 200 mb ? O co tu chodzi ? xD

Wystarczyło przeczytać opis:

Niedawno w sieci ukazał się nieoficjalny patch 1.7.2, przeznaczony dla COD4: Modern Warfare. Przynosi on (tylko i aż) 6 nowych map:

* Old School

* Depot

* Scrap

* Offices V2

* Meanstreet 2

* MTL Havoc

Ktoś na pewno powie, że w takim razie jest to tylko map pack i po części ma rację. Poprawka nie daje nic oprócz map, ale za to nie trzeba używać żadnego moda, by na tych mapach zagrać ! A to jest już coś. Jak przecież wiadomo, do tej pory nieoficjalne mapy można było odpalić tylko za pomocą promoda, pama, bądź innych modyfikacji. Patch pozwala rozszerzyć standardowy zestaw map i grać z zachowaniem swoich klas i doświadczenia

I tak dalej... opis w załączonym przez Ciebie linku, doczytaj sobie.

Ale czy polecasz pobranie i zainstalowanie tego patcha ? Bo nie wiem czy to mi się przyda i nie będzie z tym problemów..

@Edit: Gdy przeczytałem, że nieoficjalny to rezygnuję z pobrania :P Więc wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane i temat można zamknąć aha i dziękuje wszystkim za pomoc :)

Spróbować zawsze można, bo prawie na 100% owy patch nie popsuje gry - to po prostu "suche" pliki, które nie kolidują z patchem 1.7 (tak jest napisane na stronce, więc chyba by nie kłamali). Dla paru mapek zawsze można, lecz nie oczekuj, że będzie dużo serwerów. Na LANie się zawsze można pobawić.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...