Guest kabura Posted July 4, 2003 Report Share Posted July 4, 2003 Co sądzisz o grze Medieval: Total War - Viking Invasion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest malcolm Posted July 5, 2003 Report Share Posted July 5, 2003 A czy ma ktoś informacje czy ta gra już wogule wyszła albo kiedy wyjdzie?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Venasque Posted July 6, 2003 Report Share Posted July 6, 2003 powinna wyjsc niedlugo. tyle ze za cene KOSMICZNA: 139 zl!!!!! Chyba nikt nie kupi oryginala......... no ja w kazdym razie sie nie spiesze jakby bylo po 80-90 to bym kupil ale tak.............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest poeta Posted July 13, 2003 Report Share Posted July 13, 2003 Nie est tak drogo moglo byc drozej. Ja juz ją mam Cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Venasque Posted July 13, 2003 Report Share Posted July 13, 2003 no fakt troche pomysleli i obnizyli cene do jakiegos wyobrazalnego poziomu ja bede ja mial na dniach, z recenzji wynika ze jest niezla........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Venasque Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 no i mam, i fakt - jest niezla, choc to malo powiedziane. Kampania jest swietna, wlasnie podbilem Szkocje (gram Wikingami) - nowe jednostki, nowy ekran przed bitwa, ulatwiajacy bardzo zycie i ogolnie miodzio. Polecam :!: :!: :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kabura Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Co sądzisz o grze Rome: Total War Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JHMN Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Rome to kolejna świetna strategia z serii. Sądzę, że zaciekawi mnie bardziej niż Medieval (starożytność lepsza niż średnowiecze). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardinal Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Już się nie mogę doczekać. Mam zarówno Shoguna jak i Medievala, mam nadzieję, że Rome utrzyma ich poziom. Jedno mnie tylko martwi - rzymska taktyka nie była zbyt różnorodna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JHMN Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Już się nie mogę doczekać. Mam zarówno Shoguna jak i Medievala, mam nadzieję, że Rome utrzyma ich poziom. Jedno mnie tylko martwi - rzymska taktyka nie była zbyt różnorodna...Co? Wręcz przeciwnie. Rzymianie byli wielkimi taktykami. A ile mieli formacji wojsk, ile różnych oddziałów! Nie można marudzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cardinal Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Ciekawe jest to, co mówisz. Ja tam swoją wiedzę opieram na paru książkach + grze the great battles of caesar + jeszcze paru grach (ale w mniejszym stopniu). Wydaje mi się, że Rzymianie mimo wszystko trzymali prosty szyk, a ich przewagę osiągali nie tyle dzięki finezyjnym zagrywkom taktycznym, co wyszkleniu i uzbrojeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JHMN Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Ciekawe jest to, co mówisz. Ja tam swoją wiedzę opieram na paru książkach + grze the great battles of caesar + jeszcze paru grach (ale w mniejszym stopniu). Wydaje mi się, że Rzymianie mimo wszystko trzymali prosty szyk, a ich przewagę osiągali nie tyle dzięki finezyjnym zagrywkom taktycznym, co wyszkleniu i uzbrojeniu.A mnie nawet na historii mówili to, o czym wspomniałem. Pamiętam jeszcze jakieś książki historyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demilisz Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 Po obejrzeniu trailera moza powiedzieć, że gra zapowiada sie świetnie. ALe z oceną poczekam do premiery, chociaż chyba mozna twórcom takich hitow jak Medieval i Shogun ufać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Venasque Posted September 21, 2003 Report Share Posted September 21, 2003 - Vive l'Empeur!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krimson Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Jak ja załuje że niemam.......A jaka teraz jest cena(4.VI.04r.) ?Chciałbym pograć .Medieval był świetny .Grałem polaczkami. :arrow: :arrow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krimson Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 A wiecie jakie mniej więcej będą wymagania?Już się nie mogę doczekać.ale bym porzezał..... :arrow: :arrow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ajaf Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Mam wielkie nadzieje w zwiazku z tym tytulem.No i czuje ze sie nie zawiode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agenttom Posted June 27, 2004 Report Share Posted June 27, 2004 Jakie będą wymagania to nie wiem ale wiem że ta gra będzie super!!!!!A czu ktos z was wie kiedy ta gra będzie miała swoją premierę?EDIT: Dobra znalezłem datę premiery i będzie dopiero w listopadzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BROWAR Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 pomimo ze wyszedl taki mod do MedievalaCzy ja dobrze rozumiem, że wyszedł mod do Medievala przerabiający go nieco graficznie na Rome :?: :!: Coś nieprawdopodobne mi się to wydaje...Mam wielkie nadzieje w zwiazku z tym tytulem.Wielu ludzi ma wielkie nadzieje i spać po nocach nie może Gra będzie super, jak widziałem te screny i trajlery to normalnie dech zapiera A wiecie jakie mniej więcej będą wymagania?Już się nie mogę doczekać.ale bym porzezałZapewne spore, ale konkretów raczej Ci nikt nie poda... Coś koło 512 Ram, karta graficzna 64 Mb plus proc jakieś 1,5Ghz to chyba minimum będzie. Aczkolwiek możliwa jest dobra optymalizacja kodu, zresztą i tak musi być niezła, skoro tyle trójwymiarowych jednostek znajduje się naraz na jednym polu bitwy... A większość RTS'ów ma ograniczoną ilość jednostek dla jednego gracza dla jakiś 200-300, bo silnik nie wyciągnie...A mi tam epoka Rzymu bardzo odpowiada, moim zdaniem jest ciekwaszym materiałem na grę niż Średniowiecze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mistic Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Ta gra będzie poprostu genialna!!! Zresztą tak samo jak Shogun i Medieval. Jeśli chodzi o strategie to te są najlepsze!!! Pierwszy Twój post - dlatego został. W przyszłości uzasadniaj swoje zdanie, bo posty bedą znikały - RoZy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomesz Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Masz racje to najlepsza seria gier jaka wyszła na świecie poprostu super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glowka47 Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 Ja mam wątpliwości co do wymagań :| no bo żeby tyle jednostek i jeszcze budowle udźwignął komputer średniej klasy to albo będo one i ich animacja stały na niskim poziomie albo po prostu 512 MB ram to minimum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krimson Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 No to ja i mój komp odpadam.Moj komp dawno powinien pójść na emeryture.To już złom jest.Takiej gry nie pociągnie........ :arrow: :arrow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agenttom Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 A ja tam słyszałem że gra będzie miała takie wymagania.700 Mhz,128 RAM,Karta graficzna z 4 MB( nie nie ma pomyłki poprostu program ma być taki żeby gorsze komputery udźwigneły.) HEHe ale jak tam wiem to będą trochę większe, ale co tam pozyjemy zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krimson Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 A ja tam słyszałem że gra będzie miała takie wymagania.700 Mhz,128 RAM,Karta graficzna z 4 MB( nie nie ma pomyłki poprostu program ma być taki żeby gorsze komputery udźwigneły.) HEHe ale jak tam wiem to będą trochę większe, ale co tam pozyjemy zobaczymy.Też tak słyszałem ale po tym co inni pisali zaczołem wątpić.Ale jesli by tak było to wwwowwwww.U mnie by pociągneło....... :arrow: :arrow:A ktoś zna jakieś stronki z trailerami do ściągnięcia o romie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...