Jump to content

HiperPL

Forumowicze
  • Content Count

    106
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About HiperPL

  • Rank
    Krasnolud

Recent Profile Visitors

1,220 profile views
  1. Zaktualizowałem te sterowniki i nadal mikrofon "pierdzi" podłączałem do przedniego panelu problem ten sam.
  2. Mikrofon mam podłączony w panelu tylnim. Słuchawki podłączyłem do laptopa i działają pięknie, gdy podłączyłem do PC nadal "pierdzi". Pożyczyłem słuchawki od kolegi i podłączyłem do tylniego penelu i wszystko ładnie działa. Wygląda na to że te słuchawki nie działają sprawnie tylko na moim komputerze ale inne słuchawki już działają. Chciałbym dodać że zabrałem słuchawki do mojego kolegi i podłączyliśmy u niego i u niego wszystko dobrze działa. W czym tkwi problem? Proszę o pomoc!
  3. Właśnie podłączyłem słuchawki do laptopa problem magicznie znikł, ale gdy znowu podłączyłem słuchawki do PC problem wciąż występuje. Komputer kupiłem jakieś 4 miesiące temu. Płyta Główna: Gigabyte B150M D3H DDR3. Posiadam najnowszą wersje Menadżera Realtek HD Audio.
  4. Witam. Zakupiłem dzisiaj nowe słuchawki HyperX Cloud i gdy rozmawiam z kimś przez Skype lub Team Speaku albo nagrywam rejestratorem dźwięku mikrofon "pierdzi". Zwiększenie wydajności mikrofonu mam ustawione na 0,0 dB. Słuchawki dzisiaj kupione więc mikrofon powinien działać normalnie. I jeszcze mam pytanie czy przyjmą mi reklamacje na takie same słuchawki? Foli ze słuchawek nie zdjąłem oczywiście paragon i pudełko posiadam.
  5. Mógłbyś napisać gdzie to jest? Bo nie mogę tego znaleźć.
  6. Witam. Posiadam telewizor Samsung UE40EH5000 FULL HD. Gdy podłączam telewizor do PC poprzez kabel HDMI i ustawiam na PC rozdzielczość 1920x1080 na telewizorze ucina pasek startu Windows i trochę lewej strony obrazu i obraz jest niewyraźny, lecz gdy ustawię na PC rozdzielczość 1680x1050 wszystko jest ok. Da się coś zrobić aby wyświetlał obraz 1920x1080 bez ucinania? Karta Graficzna: Nvidia GeForce GTX 970.
  7. Witam. Mam problem z GTA 5 otóż gdy włączam grę wszystko działa pięknie po ok.30 min gry zaczynają się spadki fps, gram na ustawieniach wysokich. Robiłem już wszystko przeinstalowałem system, przeinstalowałem grę, instalowałem inną kopię gry, bawiłem się priorytetami. Temperatury mam w normie, sterowniki oczywiście najnowsze instalowałem starsze problem wciąż ten sam. Użycie ramu mam 6.4GB. Mój PC: Intel Core i5-6600 Skylate Gigabyte GTX 970 OC Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 8 GB ram 2400 Hz DDR3. Zasilacz Thermal Take SmartSE 530W Win 8.1 64bit Proszę o pomoc naprawdę mi na tym zależy.
  8. WItam. Mam spadki fps w gta 5 ustawienia graficzne mam na b.wysoka (fxaa wł) (msaa wył) (v-sync wł) Gdy szybko jadę np. na autostradzie mam spadki do 11 fps. A gdy nic nie robie 70-80 fps. Proszę o pomoc. Mój pc: Intel core i5-6600 skylake 3.3GHz Nvidia GeForce GTX 970 OC Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 HyperX 8GB DDR3 2400 MHz
  9. Witam. Mam problem otóż tak jak w temacie posiadam głośniki creative t6300 5.1 gdy wszystko podłączyłem i w realtek hd audio ustawiłem na 5.1 włączyłem muzykę ku mojemu zdziwieniu działały tylko dwa głośniki centralne + subwoofer w realtek hd audio robiłem test 5.1 i wszystkie głośniki działały tak jak trzeba ale gdy słucham muzyki działają tylko dwa. Czytałem na forach i znalazłem żeby w realtek hd audio zmienić w efektach dźwiękowych na środowisko "pokój", wtedy działały wszystkie głośniki lecz dźwięk był taki "przytłumiony". Czy da się jakoś ustawić aby podczas słuchania muzyki np. na youtube działały wszystkie głośniki? Posiadam zintegrowaną kartę dźwiękową płyta główna : asus p8h67
  10. Witam. Mam problem otóż tak jak w temacie posiadam głośniki creative t6300 5.1 gdy wszystko podłączyłem i w realtek hd audio ustawiłem na 5.1 włączyłem muzykę ku mojemu zdziwieniu działały tylko dwa głośniki centralne + subwoofer w realtek hd audio robiłem test 5.1 i wszystkie głośniki działały tak jak trzeba ale gdy słucham muzyki działają tylko dwa. Czytałem na forach i znalazłem żeby w realtek hd audio zmienić w efektach dźwiękowych na środowisko "pokój", wtedy działały wszystkie głośniki lecz dźwięk był taki "przytłumiony". Czy da się jakoś ustawić aby podczas słuchania muzyki np. na youtube działały wszystkie głośniki? Posiadam zintegrowaną kartę dźwiękową płyta główna : asus p8h67
  11. Dzieki wszystkim za pomoc biorę ten zestaw z Gigabytem gtx 970 OC. Temat do zamknięcia.
×
×
  • Create New...