Jump to content

MeFiu17

Forumowicze
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna
  1. Witam, od jakichś 2 miesięcy mam problem z połączeniem się do jakiegokolwiek serwera, ładują się 3 kreski, pisze Establishing network connection to server i się zawiesza, próbowałem różnych rozwiązań z internetu ale nic nie pomaga (zgodność XP SP3, usuwanie plików, restartowanie explorera). Robiłem nawet format kompa ale też nic nie dało, z ciekawości ściągnąłem non steam i działa ;d, single na Steam też działa. Próbowałem jeszcze dodać wyjątek do zapory, w ustawieniach routera nic nie było zmieniane. Ktoś ma jakiś pomysł? EDIT: Chyba to się stało po jakiejś aktualizacji.
  2. Dzięki, długo nie grałem ale na razie działa dobrze Jak będę miał czas to dłuższą sesję zrobie.
  3. Witam, czy miał ktoś problem z zawieszaniem gry i go naprawił? Zaczęło się tak dziać po aktualizacji (7 GB). Sformatowałem kompa, zastosowałem fix'a na wyłączenie explorera, wyłączyłem mikrofon i dalej to samo. Najczęściej dzieje się to po włączeniu gry przed pokazaniem aktualnego samochodu ale w czasie jazdy też, jak dam ALT + F4 to po ponownym włączeniu działa dobrze.
  4. Mam to samo na laptopie z kartą Intela, na stacjonarnym mam taki problem:
  5. Witam, mam sprzęt: i5 6500, GTX 960 4GB, 8GB RAM i El Matador zacina się. Mam Windows 10, zmieniałem zgodność na XP SP3, uruchamiałem jako administrator, zmieniałem ustawienia grafiki i nie pomogło. DirectX z instalki zainstalowany. Inne gry działają dobrze. Może ktoś miał taki problem i znalazł rozwiązanie?
×
×
  • Create New...