Skocz do zawartości

ZajAranY12

Forumowicze
  • Zawartość

    36
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutralna

O ZajAranY12

  • Ranga
    Goblin
  • Urodziny 07.09.1996

Informacje profilowe

  • Płeć
    mężczyzna
  • Skąd
    Siepraw
  • Zainteresowania
    Gry komputerowe, oprogramowania, grafika,

Dodatkowe informacje

  • Ulubione gry
    Dark Souls, Wiedźmin 3, Another World.
  • Ulubiony gatunek gier
    RPG

Ostatnio na profilu byli

1392 wyświetleń profilu
  1. O dziwo problem sam się rozwiązał :D, od paru dni działa bez zarzutu, pewnie duchy
  2. Witam, dziwna sprawa, przy włączaniu komputera czasami monitor po po prostu pozostaje ciemny a raz włącza się normalnie. na przykład, dzisiaj rano chciałem sobie włączyć no i ciemny ekran... wyłączam przedłużacz, odczekuje godzinkę i wszystko działa normalnie nic absolutnie nie zmieniając. Nic się nie znam na PC tak że jeśli trzeba podać jakieś informacje to podam w odpowiedzi
  3. ZajAranY12

    Czy pójdą? III

    To jeszcze swój sprzęt dołączam do pytania czy "Wiedźmin 3 odpali" mam trochę niższe niż wymagane na minimalne, ale tam jest to sprzęt do komfortowego grania, a mi wystarczy żeby odpalić nawet na tych 15 FPS Karta Graficzna: Amd Radeon HD 7770 Procesor: Intel? Pentium? CPU G2030 @ 3.00GHz Pamieć ram: 8GB Tak wiec pójdzie ? Przede wszystkim chciał bym aby jakaś okiełznana osoba się wypowiedziała a nie jak kolega wyżej napisał "powinno pójść"
  4. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Taka sytuacja dzisiaj: Przychodzę do domu, włączam CS:GO gram już jakieś 30 minut wyłącza się, włączam go znowu, po 5min znowu się wyłącza, nagle się ścina i bluescreen, gdy znowu pojawił się pulpit wyskoczyło mi ok. 10 błędów, nic nie mogłem zrobić nawet ruszyć kursorem, zresetowałem, nawet nie załadował się pulpit i wyskoczył mi bluescreen, włącza się znowu i tym razem zamiast bluescreen po prostu sam z siebie zresetował i tak próbowałem go włączyć kilka razy aż wyciągnąłem te GoodRamy i wszystko normalnie działało jak by nigdy nic. Tak wiec pytanie: wina tych nowych ramów ? Przepraszam że tak chaotycznie napisane.
  5. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Zrobiłem tak jak napisałeś i podziałało odblokowały mi się opcje zaawansowane DRAM, jednak nadal nie widzę opcji on/off Dual Chanel, w opcjach zaawansowanych jedynie mam to: http://scr.hu/5rsw/dpokn http://scr.hu/5rsw/sxlve
  6. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Przepraszam że tak długo się nie odzywałem, bluescreeny trochę mi ostatnio odpuściły już nie pokazują się tak często jednak nadal są, sprawdzę to co napisał IRENAZ
  7. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    No niestety jak już pisałem nie mam takiej opcji i na pewno jest w ustawieniach zaawansowanych w BIOSie które mam zablokowane i które nie da się odblokować na moim komputerze.
  8. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Wiec jak wyłączyć "dual channel" tłumacząc najprościej jak to możliwe ?
  9. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Nigdzie nie znalazłem takiej opcji Dual channel, jednak nie jestem pewien ale może to być w zakładce "Zaawansowane ustawienia DRAM" (mniej więcej tak się nazywała) którą mam zablokowaną z BIOSie
  10. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    BIOS: American Megatrends Inc. V1.5 Takie coś http://images.anandtech.com/doci/5549/BIOS%201%20-%20Start.png Caches http://s1163.photobu...c9cff1.png.html Memory http://s1163.photobu...e2b610.png.html Mainboard http://s1163.photobu...27d953.png.html Graphic http://s1163.photobu...b6c2c6.png.html
  11. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    przepisałem na szybko to co znajdowało się na samym dole w memteście myślałem że to te ramy, bo w przypadku Patrioty tam mi właśnie pokazywało. Przy okazji zapytam, zmieniłem kości i po 5min zalogowania do pulpitu pojawił mi się bluescreen tak ma być czy to jest błąd ? hmm trochę dziwne, sprawdziłem Ramy programem CPU-Z i... Patriota http://s1163.photobucket.com/user/ZajAraNy13/media/ram1_zps72876266.png.html ??? http://s1163.photobucket.com/user/ZajAraNy13/media/ram2_zps05bf68c5.png.html
  12. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Płyta główna - MSI B75MA-E33 (MS-7808) Pamieć ram - Patriot psd38g1333kh (STARE) --- (NOWE) sprawdziłem obydwie pamięci ram i nie pokazało żadnego problemu Test zrobiłem Memtest86+ V.5.01
  13. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Wygląda na to że sprawdzałem tym którym nie cieszy się dobrą opinią z twojej strony czyli MemTest 4.2 Wiec który program najlepiej użyć ?
  14. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Tak sprawdzałem memtestem i w róznych slotach, tak samo na komputerze brata, po tym co się stało ale dalej sie resetowało. No dziwny przypadek ;d
  15. ZajAranY12

    Mam blue screeny od kiedy podłączyłem dodatkowe Ramy

    Cóż mój brat ma komputer, podłączyłem te Nowsze ramy do komputera i coś się popsuło. Jak jest taki ekran z logo windowsa pod czas ładownia obraz się zwiesza i resetuje i tak w kółko, ale tym się nie przejmujcie. A w biosie wole nic nie mieszać bo się nie znam
×