Jump to content

Red9

Forumowicze
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-3 Słaba

About Red9

  • Birthday 02/22/1992

Sposób kontaktu

  • ICQ
    Array

Informacje profilowe

  • Płeć
    Array
  • Skąd
    Array
  • Zainteresowania
    Array

Dodatkowe informacje

  • Ulubione gry
    Array
  • Ulubiony gatunek gier
    Array
  • Konfiguracja komputera
    Array

Recent Profile Visitors

490 profile views
  1. Dołączam się do pytania kolegi. Mam ten sam problem.
  2. Tutaj dokładnie przedstawiłem swój problem. problem Zapoznaj się z regulaminem forum w kwestii wstawiania filmików. - MD
  3. do procka podpiąłem 8pin, wcześniej podpiąłem 4 pin i też bez rezultatu. Grafe wypiąłem i monitor podłączyłem do płyty, a ram przekładałem po każdym z czterech slotów. także bez efektu. Zrobiłem także reset CMOS i dalej nic.
  4. Jak napisałem nic się nie dzieje oprócz pracy wiatraków i świecących się diod. Przełączałem już wtyczkę od monitora do karty i do płyty bez skutku. Myślę że problem dotyczy płyty głównej albo procesora lecz wciąż nie wiem jak sobie z tym poradzić.
  5. Witam Problem dotyczy niedawno złożonego przezemnie sprzętu: Procek: Intel Core I7 3770K Płyta główna: ASUS P8Z77-V PRO Grafika: ASUS GTX 560Ti Pamięć: DDR3 Kingston HyperX 1600Mhz 1x4Gb Zasilacz: CoolMaster 650W Po podłączeniu wszystkiego gdzie trzeba i włączeniu komputera, wszystkie komponenty pracują, diody się świecą, ale ekran pozostaje czarny i na tym koniec. Przełączałem wtyczkę od monitora do płyty głównej i także cisza. Monitor sprawdzałem na innym komputerze i działa więc wykluczyłem usterkę monitora. Obecnie jestem w kropce i proszę o pomoc.
×
×
  • Create New...