Skocz do zawartości
deBug

Czat - rozmowy o pupie maryni

Polecane posty

No niby są - sam zakupiłem sobie bombillę i tyle. Zaparzam w normalnej szklance.

Jaką yerbę kupiłeś? I nie zalewałeś jej wrzątkiem przypadkiem? Optymalna temperatura to około 70 stopni.

Ja nabyłem pajarito elaborada - jest naprawdę smaczna. I jeszcze jakąś aromatyzowaną (wiśniowo-jaśminową), ale tej jeszcze nie próbowałem,

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Przeglądałem uczestników najnowszego TzG.

Kojarzę tylko Krzywego, Wróblewską ( ale ona wyrosła. Pamiętam ją z filmu Tylko mnie Kochaj), Chotecką).

Była mnie odwiedzić babcia i już nie może się doczekać nowego sezonu.

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Chociażby bezę

No, kruche ciasto ciężko sknocić, trzeba mieć do tego talent, ale już masa z bananów, ananasa i galaretki może się niedobrze ściąć, chociaż to też mało prawdopodobne.

No dobra, przekonałeś mnie, choć zawsze istnieje możliwość klęski. :P

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.



  • Kto przegląda   0 użytkowników

    • Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Utwórz nowe...