Skocz do zawartości

World of Tanks [nie włącza sie]


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
7 odpowiedzi na ten temat

#1
Hakken

Hakken

    Szufladka Dirichleta

  • [Ekspert] Programowanie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2772 postów
Rejestracja: 11 IX 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:52.2118, 20.9818
Po ściągnięciu WoT-a i zaktualizowaniu, pokazuje sie przycisk "play". no więc go klikam... okienko znika... i nic.

Sciagnolem wersje instalera (101mb)

My tu wszyscy jesteśmy szaleni. Ja też jestem. I ty.
- Skąd wiesz, że jestem szalona? ? zapytała Alicja.
- Musisz być ? odparł Kot ? bo inaczej by cię tu nie było.

Charles Lutwidge Dodgson


Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
LucasNav

LucasNav

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 45 postów
Rejestracja: 08 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
Ja też mam taki problem. Czy to może być wina oprogramowania? Mam Win 7, ale gra według wymagań powinna na tym iść. Chyba, że problem stanowi DirectX. Ja mam 11 i nie wiem czy gra go obsłuży

#3
lisekplhehe

lisekplhehe

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 33 postów
Rejestracja: 05 VIII 2010
polecam ściągnąć wersje full ...



A jak nie działa to starsze sterowniki zainstalować i będzie git....

#4
LucasNav

LucasNav

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 45 postów
Rejestracja: 08 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
CYTAT(lisekplhehe @ sobota, 07 sierpień 2010 - 21:11)
polecam ściągnąć wersje full ...



A jak nie działa to starsze sterowniki zainstalować i będzie git....

Jaką wersję full? Ta co pobierałem warzyła 1,1 Gb. Na pozostałych kompach mi działa (Win XP i DIrectX 9c). Na lapku mam 11 a nie chciałbym schodzić do niższej wersji. Zresztą i tak chyba nie mogę, bo podczas reinstalu WoT-a kazałem mu zainstalować załączonego directxa i sie nie powiodło.

znalazłem coś odniśnie DirectX-a
http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows...ms-with-DirectX
przeczytałem pobrałem zainstalowałem działa

Edytowany przez LucasNav, 07 sierpień 2010 - 21:02.


Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
lisekplhehe

lisekplhehe

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 33 postów
Rejestracja: 05 VIII 2010
CYTAT(LucasNav @ sobota, 07 sierpień 2010 - 21:22)
CYTAT(lisekplhehe @ sobota, 07 sierpień 2010 - 21:11)
polecam ściągnąć wersje full ...



A jak nie działa to starsze sterowniki zainstalować i będzie git....

Jaką wersję full? Ta co pobierałem warzyła 1,1 Gb. Na pozostałych kompach mi działa (Win XP i DIrectX 9c). Na lapku mam 11 a nie chciałbym schodzić do niższej wersji. Zresztą i tak chyba nie mogę, bo podczas reinstalu WoT-a kazałem mu zainstalować załączonego directxa i sie nie powiodło.

znalazłem coś odniśnie DirectX-a
http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows...ms-with-DirectX
przeczytałem pobrałem zainstalowałem działa


To o wersji mówiłem do Hakkena

Do ciebie to o DirectX'ie. Trudno zrozumieć?

#6
KillerBee

KillerBee

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 283 postów
Rejestracja: 01 I 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Wejherowo
Mi World of Tanks zainstalował się poprawnie, ale kiedy dwukrotnie kliknę na ikonę to nic się nie dzieje. Czym może to być spowodowane??
Dodany obrazek

#7
HellFier

HellFier

    Goblin

  • Forumowicze
  • PipPip
  • 38 postów
Rejestracja: 10 VIII 2009
  • Płeć:mężczyzna
a czym różnią sie te wersje 1 gb a 109 mb?


#8
Kampor

Kampor

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 342 postów
Rejestracja: 09 VII 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Malbork
1gb to jest pełna wersja a 100mb to patch do tej pełnej wersji wink_prosty.gif
Dodany obrazek




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników