Skocz do zawartości

Splinter Cell: Conviction, instalacja na dwóch różnych komputerach


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
11 odpowiedzi na ten temat

#1
Petro7

Petro7

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 16 postów
Rejestracja: 30 IV 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olkusz
Witam !
Mam oryginalnego najnowszego Splinter Cell'a. Zainstaloałem go na laptopie. Pograłem, pogralem, chciałem zainstalować na komputerze. Zainstalowałem, pobrałem tego nowego patcha 1.02, włączam i trzeba się zalogować. To się loguje. I trzeba wpisać klucz DVD. Wpisuje, i mi wyskakuje, że ten klucz jest już używany. Co mam zrobić ?!? Żadne Cracki nie wchodzą w grę !
Pozdrawiam wink_prosty.gif
Petro-7

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
raven4444

raven4444

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 212 postów
Rejestracja: 16 III 2007
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Kielce
Zaloguj się na to konto którego używałeś na laptopie.
A i w tym samym czasie możesz być zalogowany na konto tylko raz.

Edytowany przez raven4444, 08 maj 2010 - 15:04.

Obecnie zdobyte certyfikaty: MCP, MCSA, MCTS
Xfire ->raven4444
BC2->Raven4444PL

#3
Takeru2009

Takeru2009

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 175 postów
Rejestracja: 30 XII 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Poznań
CYTAT(Petro7 @ sobota, 08 maj 2010 - 15:13)
Witam !
Mam oryginalnego najnowszego Splinter Cell'a. Zainstaloałem go na laptopie. Pograłem, pogralem, chciałem zainstalować na komputerze. Zainstalowałem, pobrałem tego nowego patcha 1.02, włączam i trzeba się zalogować. To się loguje. I trzeba wpisać klucz DVD. Wpisuje, i mi wyskakuje, że ten klucz jest już używany. Co mam zrobić ?!? Żadne Cracki nie wchodzą w grę !
Pozdrawiam wink_prosty.gif
Petro-7


Wpisz powoli jeszcze raz ponieważ w moim przypadku litery "V" "W" i "U" były podobne i tez miałem problem. Jeśli to nie będzie działać to ściągnij keygena.
"Rób coś albo nie rób nic, nigdy nie próbuj"

Windows 7 Ultimate, Intel Core i7 975 3,33 GHz, GeForce 480 GTX 1,5GB, 3GB RAM ,WD Caviar Black 1TB, Razer Lachesis

Masz problem z Mass Effect 2? Napisz do mnie. Po przejściu jej 48 razy sądzę że odpowiem na 99% pytań.
PS Nie martw się pamiętam co to życie.




#4
Petro7

Petro7

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 16 postów
Rejestracja: 30 IV 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olkusz
CYTAT(raven4444 @ sobota, 08 maj 2010 - 16:03)
Zaloguj się na to konto którego używałeś na laptopie.
A i w tym samym czasie możesz być zalogowany na konto tylko raz.


Miałem wyłączonego laptopa. Byłem zalogowany tylko ja.

CYTAT
Wpisz powoli jeszcze raz ponieważ w moim przypadku litery "V" "W" i "U" były podobne i tez miałem problem. Jeśli to nie będzie działać to ściągnij keygena.


Ja już wpisałem ten klucz do grania na moim koncie na laptopie. Na komputerze wpsywałem go 2 razy.



Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
Takeru2009

Takeru2009

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 175 postów
Rejestracja: 30 XII 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Poznań
Ja już wpisałem ten klucz do grania na moim koncie na laptopie. Na komputerze wpsywałem go 2 razy.
[/quote]

NO to nie mozesz instalowac gry na dwoch kompach z tym samym kluczem.


"Rób coś albo nie rób nic, nigdy nie próbuj"

Windows 7 Ultimate, Intel Core i7 975 3,33 GHz, GeForce 480 GTX 1,5GB, 3GB RAM ,WD Caviar Black 1TB, Razer Lachesis

Masz problem z Mass Effect 2? Napisz do mnie. Po przejściu jej 48 razy sądzę że odpowiem na 99% pytań.
PS Nie martw się pamiętam co to życie.




#6
Petro7

Petro7

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 16 postów
Rejestracja: 30 IV 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olkusz
Na opakowaniu pisze:
"Nieograniczona ilość instalacji"

#7
Takeru2009

Takeru2009

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 175 postów
Rejestracja: 30 XII 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Poznań
CYTAT(Petro7 @ sobota, 08 maj 2010 - 16:18)
Na opakowaniu pisze:
"Nieograniczona ilość instalacji"


Tak, pisze. Możesz nieskończenie wiele razy instalować grę na jednym kompie. Nie możesz za to, użyć tego samego klucza drugi raz kiedy gra (z tym samym kluczem) jest zainstalowana gdzie indziej.
"Rób coś albo nie rób nic, nigdy nie próbuj"

Windows 7 Ultimate, Intel Core i7 975 3,33 GHz, GeForce 480 GTX 1,5GB, 3GB RAM ,WD Caviar Black 1TB, Razer Lachesis

Masz problem z Mass Effect 2? Napisz do mnie. Po przejściu jej 48 razy sądzę że odpowiem na 99% pytań.
PS Nie martw się pamiętam co to życie.




#8
Firestone

Firestone

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 633 postów
Rejestracja: 23 XII 2007
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Legnica
Usuń grę z laptopa.

AMD Phenom II X4 955 BE, Zotac GeForce GTX 470 AMP!, 4 Gb RAM DDR3, HDD 500Gb,  Razer DeathAdder Respawn

#9
Takeru2009

Takeru2009

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 175 postów
Rejestracja: 30 XII 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Poznań
CYTAT(Firestone @ sobota, 08 maj 2010 - 16:31)
Usuń grę z laptopa.


To jest to co miałem na myśli. happy.gif
"Rób coś albo nie rób nic, nigdy nie próbuj"

Windows 7 Ultimate, Intel Core i7 975 3,33 GHz, GeForce 480 GTX 1,5GB, 3GB RAM ,WD Caviar Black 1TB, Razer Lachesis

Masz problem z Mass Effect 2? Napisz do mnie. Po przejściu jej 48 razy sądzę że odpowiem na 99% pytań.
PS Nie martw się pamiętam co to życie.




#10
dijo1995

dijo1995

    Krasnolud

  • Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 137 postów
Rejestracja: 28 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Oświęcim
nie musisz usuwać. konto na uplay jest po to, żeby można było grać na każdym kompie z dostępem do internetu. instalujesz grę, logujesz się na to samo konto co w laptopie i grasz. masz nawet te same sejwy.
chyba że masz pirata i nie chcesz się przyznać tongue_prosty.gif to już wtedy inna sprawa ;/

#11
Petro7

Petro7

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 16 postów
Rejestracja: 30 IV 2010
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olkusz
Nie chcę usuwać gry z laptopa. Gra jest oryginalna, już robiłem  w 1 temacie zdjęcia z rachunkiem, mam to powtórzyć confused_prosty.gif Loguje się na to samo konto na lapku i na kompie. Ubisoft nie spieszy z odpowiedzią na m@ila, którego wysłałem tydzień temu w piątek, więc pytam na forum. A da się na tym samym egzemplarzu grać co-opa w LANie ?!?
Pozdrawiam wink_prosty.gif
Petro-7

#12
Valentine69

Valentine69

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 399 postów
Rejestracja: 17 VI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:p-na
moim zdaniem coś jest nie tak z grą...próbowałeś reinstal?
A na laptopier nie masz tego problemu? ...gra normalnie odpala się?




Takeru2009 - mozna instalować...ale pewnie nie można w tym samym momencie połączyć się do gry przez internet z dwóch komputerów jednocześnie...coś jak w COD 4...jak grałem na jednym kompie a kuzyn się zalogował i wbijał na serwery to mnie wywalało...

Dodany obrazek





0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników