Skocz do zawartości

Rozwiązany: Battlefield Bad Company 2 - "Numer seryjny jest już w użyciu"


  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
5 odpowiedzi na ten temat

#1
Dapis

Dapis

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 16 postów
Rejestracja: 30 VIII 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Białogard
Witam serdecznie! Zakupiłem grę, zainstalowałem, założyłem konto na EA, wpisałem numer seryjny w grze multiplayer... zalogowało mnie na krótką chwile do gry i po chwili wyrzuciło. Kiedy odpaliłem grę raz jeszcze, wyskoczył ponownie komunikat o wpisaniu Numeru Seryjnego. Zrobiłem to, jednak wyskoczył kolejny komunikat, że kod ten jest już używany. Nie mam pojęcia co mam robić. Tryb multiplayer jest zupełnie nie aktywny bez zalogowania... zainstalowałem patcha 1.5.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
hun000pl

hun000pl
  • Forumowicze
  • 1 postów
Rejestracja: 06 III 2010
CYTAT(Dapis @ sobota, 06 marzec 2010 - 17:20)
Witam serdecznie! Zakupiłem grę, zainstalowałem, założyłem konto na EA, wpisałem numer seryjny w grze multiplayer... zalogowało mnie na krótką chwile do gry i po chwili wyrzuciło. Kiedy odpaliłem grę raz jeszcze, wyskoczył ponownie komunikat o wpisaniu Numeru Seryjnego. Zrobiłem to, jednak wyskoczył kolejny komunikat, że kod ten jest już używany. Nie mam pojęcia co mam robić. Tryb multiplayer jest zupełnie nie aktywny bez zalogowania... zainstalowałem patcha 1.5.



niesety mam to samo

wyslalem maila na support EA

kuuuuu.. kupilem ta gre tylko na multi single mnie nie interesuje sad_prosty.gif


#3
Dapis

Dapis

    Hobbit

  • Forumowicze
  • Pip
  • 16 postów
Rejestracja: 30 VIII 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Białogard
Hehe... ja to samo. No nic wygląda, że z grania nici. Czekam na odpowiedź od EA. Mam nadzieję, ze to jakoś rozwiążą, bo 120zł piechotą nie chodzi (choć single jest też bardzo dobry).

Sorry, za dubla, ale mam rozwiązanie!

Musicie wejść na live chat EA i opisać całą sytuacje (poczekacie w kolejce z 15 minut) i otrzymacie nowy kod! Bardzo szybko to załatwiłem, świetna sprawa smile_prosty.gif

#4
DjDamiano

DjDamiano
  • Forumowicze
  • 2 postów
Rejestracja: 17 III 2010
Jak mam wejsc na live chat EA??

Bardzo Proszę O Pomoc krecka_dostal.gif

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
Pysio

Pysio

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 449 postów
Rejestracja: 12 VIII 2005
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:z Celestynowa
Kolega ma to samo, zakupił grę w Auchan (czy jakoś tak) za 80 zł (oj cos mi tu smierdzi!) i tez mu nie chce pójść. ;p

Na czat można wejść tu : Klik.!

Trzeba podać dane, takie jak np. W Battlefieldzie jak się logujemy.

Tylko panowie są chętni do rozmowy od 9am do 9pm jakiegoś tam czasu ;p

Edytowany przez Pysio, 21 marzec 2010 - 12:02.

CPU:AMD Phenom II x4 955 Black Edition 3.2 GHz
Grafika:Sapphire HD 6790 1 GB
Pamięć:Goodram 2 x 2GB 1333 MHz
Płyta Główna:Gigabyte 870A-USB3 rev.3.1
Zasilacz:Chieftec 500W
Twardziel:WD 500GB
Obudowa:CoolerMaster Elite 334
Inne:Logitech Keyboard G11, Logitech X-230
Logitech mouse from ze sklepu za 35 złotych, LG 19"




#6
Lord Nargogh

Lord Nargogh

    Bóg Wojny

  • Moderatorzy
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9208 postów
Rejestracja: 10 VIII 2005
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Wasteland
Problem rozwiązany, więc temat zamykam.
W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Dodany obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------------
***POWER OVERWHELMING***




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników