Skocz do zawartości

Gothic II: Noc Kruka, pytanie co do instalacji


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
8 odpowiedzi na ten temat

#1
Rudy12

Rudy12

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 815 postów
Rejestracja: 20 VII 2007
  • Płeć:mężczyzna
Witam, chciałem sobie zainstalować Gothica II, ale na komputerze mam już Gothic II Noc Kruka. I gdy wkładam płytę z CDA do napędu i włączam instalację GII, to nie włącza się instalator tylko wyskakuje komunikat czy chcę usunąć Gothic II Noc Kruka itd.
Czy można mieć jednocześnie zainstalowanego GII i GIINK? Oczywiście w różnych folderach.

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
47

47

    Szewc ciemności

  • [Ekspert] Z&Z Weteran
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9273 postów
Rejestracja: 03 II 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Żryj ryjem
Proponuję sprawdzić. xD Pewnie można, bo niby czemu by nie? Zawsze można odpalić instalację bezpośrednio z płyty, pomijając autorun.

#3
Owiec

Owiec

    Yeti

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1575 postów
Rejestracja: 28 VIII 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Hobbiton
Jak się nie pomylę to ta wersja GII+GII NK z CDA tworzy jakby jedność i instalując to masz podstawkę wraz z dodatkiem i nijak idzie to roździelić więc nie dziwota, że wyskakuje Ci żebyś odisntalował NK bo w przeciwnym razie miałbyś dwa NK  tongue.gif

#4
Rudy12

Rudy12

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 815 postów
Rejestracja: 20 VII 2007
  • Płeć:mężczyzna
Nie, nie, nie, nie, nie, nie. :P

Podczas instalacji można odznaczyć Noc Kruka, pamiętam. Ale nawet nie mogę do tego dojść, bo wyskakuje, żebym odinstalował NK.  dry.gif

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
Owiec

Owiec

    Yeti

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1575 postów
Rejestracja: 28 VIII 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Hobbiton
Ale nawet jeśli odinstalujesz to sejwy Ci zostaną i ewentualnie potem sobie doistalujesz jak już podstawkę zainstalujesz :P

#6
Lord Nargogh

Lord Nargogh

    Bóg Wojny

  • Hall of FAme
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9226 postów
Rejestracja: 10 VIII 2005
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Wasteland
Zwracam uwagę, że posiadając 1 egzemplarz gry, możesz miec tylko jedną zainstalowaną grę naraz, tzn nie możesz jej sobie wgrać na dwa komputery, ani dwa razy na jednym. Przynajmniej z tego co kojarzę...
----------------------------------------------------------------------------------------- Dodany obrazek ----------------------------------------------------------------------------------------- ***POWER OVERWHELMING***

#7
Mevelex

Mevelex

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 99 postów
Rejestracja: 06 V 2009
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Polska-Mazowieckie
Ja mam i podstawkę i nk na kompie i wszystko smiga cacy  tongue.gif

#8
Rudy12

Rudy12

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 815 postów
Rejestracja: 20 VII 2007
  • Płeć:mężczyzna
@Lord Nargogh - mam nadzieję, że to co chcę zrobić nie będzie nielegalne... blink.gif

@Mevelex - ale jak zainstalowałeś osobno podstawkę i podstawkę+dodatek?

#9
Lord Nargogh

Lord Nargogh

    Bóg Wojny

  • Hall of FAme
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9226 postów
Rejestracja: 10 VIII 2005
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Wasteland
Co do legalności to nie jestem tego pewny, dobrze byłoby spytać się Pzkw, on się na tym zna znacznie bardziej ode mnie.
----------------------------------------------------------------------------------------- Dodany obrazek ----------------------------------------------------------------------------------------- ***POWER OVERWHELMING***




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników