Skocz do zawartości

Rozwiązany: Heroes of M&M V, gra prosi o oryginalną płytę, mimo że jest ona w napędzie


  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
5 odpowiedzi na ten temat

#1
NightPlayer

NightPlayer

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 657 postów
Rejestracja: 03 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
Witajcie!
Na wstępie jestem zmuszony zaznaczyć ,że gra jest oryginalna w polskiej wersji językowej i leży przede mną -dla pewności ,żeby nie czytać ,że "to musi być pirat"
Ostatnio zainstalowałem grę na końcu instalacji zaznaczyłem " uruchom grę po zakończeniu instalacji ".Wszystko pięknie gra się uruchamia ,gram i wyłączam. Następnego dnia (dzisiaj) chcę sobie włączyć HofM&M V wkładam płytę nr 1 płyta się otwiera biorę GRAJ i po chwili SECUROM > o włożenie oryginalnej płyty do napędu. WTF ?? Oryginalniejszej się chyba nie da.
Miał ktoś coś takiego??
Co z tym zrobić?
Dodam ,że z żadnej płyty się nie otwiera.
Z góry dzięki za pomoc.

Zapoznaj się z zasadami tworzenia nowych tematów.-mateusz(stefan)

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
eddy1

eddy1

    Gamer

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1447 postów
Rejestracja: 16 VI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Leszno
1.Masz jakieś programy typu Daemon Tools? Jeżeli tak to wyłącz je i odinstaluj!
2.Wyłącz antywirusa podczas włączania gry.

Edytowany przez eddy1, 20 kwiecień 2009 - 17:44.

CPU:Amd Athlon II x3 425 2,7 GHz @ 3,3GHz + Silientum Spartan HE 923
MoBo:ASRock M3A770DE
GPU:Asus Radeon HD 4870 1GB
RAM:GoodRam 2GB DDRIII
Buda:Tac
ens Prior
PSU:BeQuiet 430W
Screen: Benq G22220HD
Sound: Philips SHP2700
Mouse: A4Tech X7 748k
Keyboard: Logitech UltraX




#3
NightPlayer

NightPlayer

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 657 postów
Rejestracja: 03 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
1.Wyłączony
2.PC tools AntiVirus też wyłączyłem
ale niestety też żadnej reakcji :/

#4
eddy1

eddy1

    Gamer

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1447 postów
Rejestracja: 16 VI 2008
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Leszno
Dobra szukamy dalej:P
1.wyłącz wszystkie programy w tle
2.zobacz tutaj http://www.gram.pl/pomoc_poradnik.asp?p=539 i wykonaj jak coś pójdzie zle to najwyżej powrócisz do poprzednich ustawień.

Edytowany przez eddy1, 20 kwiecień 2009 - 18:14.

CPU:Amd Athlon II x3 425 2,7 GHz @ 3,3GHz + Silientum Spartan HE 923
MoBo:ASRock M3A770DE
GPU:Asus Radeon HD 4870 1GB
RAM:GoodRam 2GB DDRIII
Buda:Tac
ens Prior
PSU:BeQuiet 430W
Screen: Benq G22220HD
Sound: Philips SHP2700
Mouse: A4Tech X7 748k
Keyboard: Logitech UltraX




Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
NightPlayer

NightPlayer

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 657 postów
Rejestracja: 03 XI 2008
  • Płeć:mężczyzna
DZIAAAAŁŁŁAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!
eddy1 JESTEŚ GOŚĆ !!
Dzięki !!
Temat do zamknięcia a EDDY1 do nagrodzenia :D

Edytowany przez NightPlayer, 20 kwiecień 2009 - 19:33.


#6
mateusz(stefan)

mateusz(stefan)

    Pure Awesomeness

  • Hall of FAme
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8432 postów
Rejestracja: 13 III 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Castle of Mazovian Dukes
Problem rozwiązany, więc temat zamykam.
W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.
Masz problem z grą? Zajrzyj do Pomocnej Dłoni[LINK].
Chciałbyś pograć z kimś w sieci? Ten dział[LINK] jest dla Ciebie.
Zaciekawiła Cię ostatnio jakaś gra i chcesz podzielić się wrażeniami? Koniecznie odwiedź Dyskusje o Grach[LINK]

Planujesz zakup nowego komputera? Tutaj[LINK] doradzimy Ci co jest najbardziej opłacalne.
Interesujesz się sportem i na często oglądasz wydarzenia sportowe? Dołącz[LINK] do naszej kibicowskiej społeczności.




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników