Skocz do zawartości

Brak filmów w NFS


  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
7 odpowiedzi na ten temat

#1
k4cz0r

k4cz0r

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 574 postów
Rejestracja: 03 XI 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olsztyn
Wczoraj zmieniłem w moim komputerze kartę z Palita 8600GT Sonic+ na PowerColora HD3850 512mb. Oczywiście, standardowo zacząłem go testować :) Crysis, STALKER, BlackSite, wszędzie śmiga 2x lepiej. I problem, w NFS Carbon oraz Most Wanted nie wyświetlają mi się filmy. Nie tylko te przerywniki podczas kariery ale także początkowe "EA Games" czy intro. Wydaję mi się że to wina karty, ale nie jestem pewien. Jak nie, to czego ?
MaB: AsRock P67 Pro3
CPU: Core i5-3570K @ 4,5 GHz (Raijintek Themis + Zalman STG2)
GPU: Gigabyte GTX 760 2GB Windforce 3X rev. 2.0
RAM: 2x GoodRam 4GB DDR3 1333Mhz CL4

SSD: Crucial M500 120GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB 64mb SATA3 + Samsung F3 750GB 32mb SATA2
PSU: Silentium PC Deus M1 550W

CASE: Zalman Z3 Plus White (5x 120mm)
SYS: Windows 8 Pro x64

Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#2
Santoro

Santoro

    Ork

  • Forumowicze
  • PipPipPip
  • 74 postów
Rejestracja: 27 XII 2006
  • Płeć:mężczyzna
CYTAT(k4cz0r @ 23 Jul 2008, 12:55)
Wczoraj zmieniłem w moim komputerze kartę z Palita 8600GT Sonic+ na PowerColora HD3850 512mb. Oczywiście, standardowo zacząłem go testować :) Crysis, STALKER, BlackSite, wszędzie śmiga 2x lepiej. I problem, w NFS Carbon oraz Most Wanted nie wyświetlają mi się filmy. Nie tylko te przerywniki podczas kariery ale także początkowe "EA Games" czy intro. Wydaję mi się że to wina karty, ale nie jestem pewien. Jak nie, to czego ?


Hmm a instalowałeś spolszczenie? Mi w N4S Most Wanted po zainstalowaniu spolszczenia też nie działały filmiki - nie wiem dlaczego  <_<

#3
k4cz0r

k4cz0r

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 574 postów
Rejestracja: 03 XI 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olsztyn
Ja mam polską, oryginalną wersję :)
MaB: AsRock P67 Pro3
CPU: Core i5-3570K @ 4,5 GHz (Raijintek Themis + Zalman STG2)
GPU: Gigabyte GTX 760 2GB Windforce 3X rev. 2.0
RAM: 2x GoodRam 4GB DDR3 1333Mhz CL4

SSD: Crucial M500 120GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB 64mb SATA3 + Samsung F3 750GB 32mb SATA2
PSU: Silentium PC Deus M1 550W

CASE: Zalman Z3 Plus White (5x 120mm)
SYS: Windows 8 Pro x64

#4
BAMsE

BAMsE

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 488 postów
Rejestracja: 02 XII 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Sandomierz
Odinstaluj grę, zainstaluj ponownie, przeinstaluj DX i ffdshow czy czego tam używasz do dekodowania audio/video, ewentualnie pobierz panel kontrolny do MW i zmień język na angielski.

GA-EP45-DS3R | E5200 @ 3,65GHz | HD 4850 Toxic | 4GB OCZ PLATINUM 800MHz @ 934MHz | WDC 320GB | CoolerMaster 460W | Pentagram Karakorum


Ogłoszenie

    Linki Sponsorowane


#5
k4cz0r

k4cz0r

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 574 postów
Rejestracja: 03 XI 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olsztyn
Instalowałem już ponownie, patchowałem, zmieniałem w ogóle kodeki i nic.... A jak reinstalować DX 10 ? :| [Vistę mam]
MaB: AsRock P67 Pro3
CPU: Core i5-3570K @ 4,5 GHz (Raijintek Themis + Zalman STG2)
GPU: Gigabyte GTX 760 2GB Windforce 3X rev. 2.0
RAM: 2x GoodRam 4GB DDR3 1333Mhz CL4

SSD: Crucial M500 120GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB 64mb SATA3 + Samsung F3 750GB 32mb SATA2
PSU: Silentium PC Deus M1 550W

CASE: Zalman Z3 Plus White (5x 120mm)
SYS: Windows 8 Pro x64

#6
BAMsE

BAMsE

    Człowiek

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 488 postów
Rejestracja: 02 XII 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Sandomierz
A sterowniki wszystkie usunąłeś np. Driver Cleanerem? Jak masz jeszcze tę starą kartę to zamontuj i zobacz co będzie (oczywiście stery usuń za pomocą DC).

GA-EP45-DS3R | E5200 @ 3,65GHz | HD 4850 Toxic | 4GB OCZ PLATINUM 800MHz @ 934MHz | WDC 320GB | CoolerMaster 460W | Pentagram Karakorum


#7
k4cz0r

k4cz0r

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 574 postów
Rejestracja: 03 XI 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olsztyn
Tak, Driver Cleanera używałem. A tamtą kartę mam więc sprawdze później najwyżej bo o tej porze już nie będę grzebał z komputerem....
MaB: AsRock P67 Pro3
CPU: Core i5-3570K @ 4,5 GHz (Raijintek Themis + Zalman STG2)
GPU: Gigabyte GTX 760 2GB Windforce 3X rev. 2.0
RAM: 2x GoodRam 4GB DDR3 1333Mhz CL4

SSD: Crucial M500 120GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB 64mb SATA3 + Samsung F3 750GB 32mb SATA2
PSU: Silentium PC Deus M1 550W

CASE: Zalman Z3 Plus White (5x 120mm)
SYS: Windows 8 Pro x64

#8
k4cz0r

k4cz0r

    Elf

  • Forumowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 574 postów
Rejestracja: 03 XI 2006
  • Płeć:mężczyzna
  • Skąd:Olsztyn
Z ciekawości jeszcze, zainstalowałem demo ProStreeta, tam przynajmniej intro EA [bo to jedyny film :) ] się odtwarza. Więc szybko wyszperałem płytę CD-A z demem Carbona, i o dziwo tam także działają filmy. Więc o co chodzi ?

EDIT: Wysłałem maila do EA, i w odpowiedzi dostałem że to nie jest wina sprzętu lecz systemu. Po prostu Carbon i Most Wanted nie pracują w 100% dobrze z Vistą i dlatego brak mi filmów :/

Edytowany przez k4cz0r, 24 lipiec 2008 - 12:09.

MaB: AsRock P67 Pro3
CPU: Core i5-3570K @ 4,5 GHz (Raijintek Themis + Zalman STG2)
GPU: Gigabyte GTX 760 2GB Windforce 3X rev. 2.0
RAM: 2x GoodRam 4GB DDR3 1333Mhz CL4

SSD: Crucial M500 120GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB 64mb SATA3 + Samsung F3 750GB 32mb SATA2
PSU: Silentium PC Deus M1 550W

CASE: Zalman Z3 Plus White (5x 120mm)
SYS: Windows 8 Pro x64




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników